Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
The Anthony Hotel
Hotel
1 - 6 personen
vanaf € 99 per nacht

Design hotel in hartje Utrecht

The Anthony hotel is gevestigd in een voormalig klooster, uit 1908, midden in Utrecht. Het is een eigentijds hotel met verschillende soorten kamers, suites, een restaurant en bar. Het monumentale pand is met smaak ingericht, een combinatie van design en luxe. Het resultaat is fijn om naar te kijken en minstens zo fijn om te zijn.

Bijzonder overnachten in The Anthony hotel

Het hotel heeft voor iedereen een geschikt plekje. Kom je in je eentje, kies dan voor de compacte 1-persoons kamer met extra groot bed, helemaal voor jou alleen. Voor stellen zijn er 2-persoons kamers met loungebank en kingsize bed. Wil je echt luxe genieten, kies dan voor een van de suites. Voor vriend(inn)en of collega’s zijn er kamers met twee losse bedden. Verder zijn er nog 3- en 4-persoons kamers en lofts, deze zijn vergelijkbaar met een appartement en bieden plaats aan 2 tot 6 personen. Wat de kamers gemeen hebben, los van het mooie design? Alle kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een smart tv, koffiecorner en werkplek.

Hotel in het centrum van Utrecht

The Anthony hotel is een goede uitvalsbasis voor een stedentrip Utrecht. Leuke winkels, terrasjes, koffietentjes en restaurants wachten op je. Wandel vanuit het kloosterportaal het stadsleven tegemoet of maak gebruik van de fietsverhuur. Geen zin om de deur uit te gaan? Het hotel is al een beleving op zich, hier kom je de dag prima door, mede ook door de huiselijke sfeer. In het restaurant geniet je van wereldse gerechten en in de bar worden de lekkerste cocktails gemixt. Hier kun je relaxen, bijkletsen of uitgebreid dineren in een fijne setting, waarbij plezier voorop staat. Niet alleen voor de gast maar ook voor het personeel, en dat merk je!

Tip!

De kapel bij het klooster is te huur als locatie voor een evenement.The Anthony Hotel Kanaalstraat 197, 3531 CG Utrecht

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: