Even geduld...
Schrijf een recensie
La Souche & Le Souquet
B&B en appartement
1 - 4 personen
vanaf € 85 per nacht

Chambres d’hôtes met zwembad

La Souche is een gastvrije chambres d’hôtes, gelegen tussen de uitgestrekte wijnvelden in de Languedoc. De chambres d’hôtes van Hennie en Marianne ligt in een klein gehucht en is gevestigd in het voormalige oude herenhuis van een wijnboer. Na een grondige renovatie, waarbij veel authentieke details tevoorschijn kwamen, is La Souche nu een perfect adres voor een vakantie in Frankrijk. 

Slapen als een roos

De naam La Souche is afkomstig van het Franse gezegde 'dormir comme une souche', oftewel slapen als een roos. Je overnacht bij La Souche in een van de vier gastenkamers of in het appartement. De inrichting van de gastenverblijven is een unieke mix van (tweedehands) design, brocante, antiek en Ikea. Overal in het sfeervolle pand vind je authentieke details terug, van prachtige tegelvloeren tot bewerkte plafonds, marmeren trappen en hoge paneeldeuren. Wanneer je de grote hal binnen stapt, ben je verkocht… Dan begrijp je precies waarom Marianne en Hennie verliefd werden op dit statige pand. 

Le Souquet

Grenzend aan de tuin van La Souche ligt Le Souquet, het nieuwe 2-persoons appartement. De voormalige wijnschuur is onlangs, met evenveel liefde, omgetoverd tot luxe gastenverblijf. Op de eerste verdieping vind je de sfeervolle woonkamer en slaapkamer met prachtige open badkamer. Waar vroeger de wijn lag, kun je nu koken. Geen zin om te koken? Schuif aan voor de table d’hôtes.

Culinair genieten tussen de wijnvelden

La Souche is niet alleen een chambres d’hôtes, maar ook een table d’hôtes. Een paar keer per week kun je aanschuiven, buiten op het terras met uitzicht over de wijnvelden of binnen bij de haard. De mediterrane keuken staat centraal. Van typische streekgerechten tot Italiaanse specialiteiten, alles komt aan bod. Zeker niet missen wanneer je verblijft bij La Souche!

Bezig...
Ga naar de website


La Souche & Le Souquet Hameau de Castelbouze 34360 Saint Chinian

Thema's uit dit plekje