Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
De Vrijstaten
B&B en vakantiehuis
1 - 5 personen
vanaf € 70 per nacht

B&B en vakantiehuis in N.P. de Weerribben

De Vrijstaten, een voormalige kantoor van Staatsbosbeheer in Nationaal Park de Weerribben met een B&B en vrijstaand vakantiehuis. Omringd door water en rietlanden heb je het gevoel in een andere wereld te zijn beland.

Logeren in de natuur

Bij De Vrijstaten verblijf je in appartement de Zwaan, een aparte vleugel van het woonhuis (2-3 pers.), in de 2-persoons Tuinkamer in de schuur grenzend aan het woonhuis (met eigen opgang) of in het vrijstaande vakantiehuis de Rietvogel (4-5 pers.). De verblijven zijn met smaak ingericht. Door het gebruik van kleur, verschillende prints en warme stoffen schijnt hier altijd de zon, ook op een regenachtige dag. De grote openslaande tuindeuren zorgen voor veel licht in huis. Kruip met een boek bij de kachel of geniet van de natuur en het uitzicht op een zonnige dag in de tuin. Je hebt hier écht vakantie! Geen zin om voor je eigen ontbijt te zorgen? Schuif aan voor een uitgebreid ontbijt in de gezellige woonkeuken van Fred en Annebel.

Nationaal Park de Weerribben

Wanneer je uit het raam kijkt, zie je de mooie natuur van Nationaal Park de Weerribben. Het park bestaat uit water, rietlanden, moerasbos en grasland. Je ontdekt de schoonheid van de natuur het beste per fluisterbootje, ook te huur bij de B&B, eventueel met picknickmand. Laat de rust op je inwerken, terwijl je geruisloos door de wateren vaart.

Bezig...
Ga naar de website
Aanschuifdiner

Fred en Annebel, voormalige eigenaren van Theehuis Dennenoord, weten als geen ander wat lekker is. Graag laten ze je mee proeven van hun kookkunsten tijdens de table d’hôte. Schuif aan en geniet van een smakelijk diner met bijpassende wijnen.De Vrijstaten Hoogeweg 7 Kalenberg

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: