Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Villa Copis
Charmehotel
1 - 2 personen
vanaf € 145 per nacht

Romantisch hotel met slechts 8 kamers

Charmehotel Villa Copis is een klein en romantisch hotel, met een huiselijke sfeer. Met slechts 8 kamers ben je hier verzekerd van persoonlijke aandacht. Kom samen genieten van de luxe, warme sfeer en het gevoel van thuiskomen.

Bijzonder overnachten bij Villa Copis

Het charmehotel bevindt zich in een historische villa, ruim een eeuw geleden gebouwd onder architectuur. De familie Copis, fruitkwekers, woonden drie generaties lang in de villa, totdat in 2016 Veerle en Wim de nieuwe eigenaren werden van dit erfgoed. De naam en de authentieke uitstraling bleven behouden. Aan de buitenkant dan, ín het hotel is alles met smaak gerenoveerd. Niets is aan het toeval overgelaten om jou als gast in de watten te leggen. De acht charmante hotelkamers zijn allemaal anders. Ze dragen namen van de huishoudhulpjes en knecht die voor de familie Copis werkten.

Très chique

De kamers hebben een landelijke romantische inrichting, een combinatie van design en klassiek. Veerle en Wim struinden stad en land af naar pronkstukken voor op de kamers. Kom zelf bewonderen hoe charmant en fijn ze zijn.

Na een goede nachtrust wacht in de ontbijtkamer, of bij mooi weer op het terras met uitzicht op de tuin, een uitgebreid ontbijtbuffet met streekproducten.

Een romantisch weekend weg in Haspengouw

Opladen, tot rust komen, samen zijn… kom naar Villa Copis voor een romantisch verblijf. Het hotel ligt in de regio Haspengouw, in Belgisch Limburg, ook bekend als de fruittuin van België. Veerle en Wim informeren je graag over de mogelijkheden om eropuit te gaan. Wandel- en fietstochten door de omliggende glooiende heuvels starten voor de deur. Ga zeker een kijkje nemen bij het Doorkijkkerkje ‘Reading between the lines’. Het centrum van Borgloon, met enkele goede restaurants, ligt op loopafstand. Kies voor een van de culinaire arrangementen om je romantische verblijf compleet te maken.Villa Copis Stationsstraat 34, 3840 Borgloon

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: