Even geduld...
Schrijf een recensie
Hotel Natürlich
Hotel
vanaf 1 persoon
vanaf € 39 per nacht

Berghotel in Fiss - natuurlijk genieten!

Hotel Natürlich in Fiss, in Tirol, is een hotel met Charakter! Dat zie je niet alleen, dat voel je ook! Het hotel heeft zowel een traditionele als moderne stijl en doet zijn naam recht aan. In Natürlich is het gewoon heel Natürlich; in alle betekenissen van het woord!

De vier elementen van de natuur lopen als rode draad door het huis; niet overdreven, maar precies aangenaam. Elke ruimte, kamer of suite heeft zijn eigen element, daarin zijn bepaalde materialen en kleuren verwerkt die bepaalde gevoelens en sferen oproepen. In wat voor stemming je ook bent, of wat voor karakter je ook hebt… Bij Hotel Natürlich vindt iedereen zijn of haar eigen plekje!

Een hemels uitzicht vanuit je bed

Hotel Natürlich stelt zich als doel iedereen heerlijk te verwennen en dat lukt! Met speciale matrassen in luxe kamers, de 220m2 wellness op het mooiste plekje van het hotel, een moderne lounge maar ook een traditionele Tiroler Stube en een speel- & beleveniskamer voor kinderen. De slaapkamers zijn zo ingericht dat je vanuit je bed altijd een waanzinnig uitzicht naar buiten hebt. Terug naar de basis, terug naar de natuur en dus terug naar jezelf! Dat is het „Natürlich-motto“. Ontdek zelf Hotel Natürlich en je voelt wat (wintersport-)vakantie nu echt is.

Bezig...
Ga naar de website


Hotel Natürlich Laurschweg 33, A-6533 Fiss

Thema's uit dit plekje