Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
De paden op met koffiestop
Wandelen is heerlijk! Niet alleen is wandelen goed voor je conditie en gezondheid, het werkt ook rustgevend, kalmeert je gedachten en zorgt voor lucht en ruimte in je hoofd.

Wandelen langs koffieplekjes

De leukste koffiestops »

Ga jij graag wandelen?

Dat wandelen gezond, leuk en lekker is, is algemeen bekend. Niet voor niets wordt er steeds meer gewandeld in Nederland (en daarbuiten). Het lijkt een ware trend te worden. Wandelen kan vanaf je voordeur, is goedkoop, kan altijd en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ga jij voor een stadswandeling, dwalen door de straten en steeds iets nieuws ontdekken? Laat jij je graag verrassen door te gaan dwalen en verdwalen? Of is een wandeling in de natuur meer passend bij jou? Een rondwandeling van een paar kilometer, een NS-wandeling of Lange Afstands-Wandelpad? Ga je met je gezin op zondag aan de wandel, moeten je kinderen verplicht mee naar buiten om een frisse neus te halen of is opladen in de natuur jullie gezamenlijke geluksmoment?

Wat je ook doet, wandelen maakt je veel bewuster van je omgeving. Je ziet de natuur ontluiken, bent je bewust van geuren en kleuren, leert het kleine weer waarderen.

Wandelpad in de uiterwaarden, bij hoog water

De allerleukste wandelingen

De leukste wandelingen zijn voor mij toch wel de wandelingen waarbij je de nodige stappen combineert met een leuke tussenstop. Bij dat ene boscafé, dat terrasje langs de waterkant, het idyllische plekje op de Veluwe, die lunchwinkel waar je ook nog eens verleid wordt door alle mooie woonaccessoires…

Is voor jou zo’n tussenstop of eindbestemming ook een voorwaarde om te gaan wandelen? Beloon je jezelf met een terrasje in het vooruitzicht? Speciaal voor jou zetten we de leukste wandelingen op een rij: de paden op met koffiestop!

Koffie met Limburgse vlaai


Ook leuk om te lezen:
De paden op met koffiestop: wandeling Dintelse Gorzen Ga je mee een frisse neus halen? Kies voor de Dintelse Gorzen in West-Brabant. Met warme chocolademelk na afloop! Een heerlijke wandeling Heidi De paden op met koffiestop: Renkums Beekdal Tussen Wageningen, Renkum en Bennekom ligt het Renkums Beekdal. Ga er wandelen en sluit af bij Café de Beken. Marleen De paden op met koffiestop: Groesbeek en het Rijk van Nijmegen De lente moet gevierd worden met een wandeling, een kop koffie en inspiratie. Ga lekker wandelen in Groesbeek en maak een lekkere tussenstop. Jorieke De paden op met koffiestop: Het Zwanenwater Ben je in de buurt van de Noord-Hollandse kustplaats Callantsoog, dan is een wandeling door natuurgebied het Zwanenwater een aanrader. Ellen De paden op met koffiestop: Battenoord en Herkingen Trek je wandelschoenen aan en ontdek Goeree-Overflakkee. Een eiland waar je de energie voelt stromen. Ga de paden op bij Battenoord. Marleen De paden op met koffiestop: Residence Rhenen De paden op, de lanen in op de Utrechtse Heuvelrug. Wandel door de bossen en stop na afloop bij Residence Rhenen voor lunch, borrel of high tea. Jorieke 5x: zien, doen, eten, beleven en slapen op de Utrechtse Heuvelrug De Utrechtse Heuvelrug: bossen en heuvels, eindeloze wandelpaden, landgoederen, mooie dorpen... Mijn vijf tips met Huis Ter Bos als uitgangspunt. Marleen Eropuit: de leukste blotevoetenpaden Zoek je een bijzonder en gezond uitje? Kies een van de leukste blotevoetenpaden van Nederland. Welke? Kijk snel! Mirjam