Even geduld...

Denemarken vakantieland - veelzijdige vakantiebestemming voor iedereen

Denemarken, een veelzijdig vakantieland. Voor het hele gezin, natuur- en rustliefhebbers, wandelaars, fietsers, designliefhebbers, woonfanaten. Denemarken heeft als vakantiebestemming veel te bieden. Afwisselende landschappen, prachtige stranden, hoofdstad Kopenhagen, wandel- en fietsroutes, rust en ruimte...

Vakantiehuis Hornbæk Vakantiehuis, Seeland vanaf € 420 per week
tot 4 pers.
Een 4-persoons vakantiehuis op slechts 800 m. van zee, in het noordelijkste puntje van Noord-Seeland boven Kopenhagen. Hip, licht, zonnig.
Handrup Strand Vakantiehuis, Jutland vanaf € 1249 per week
tot 6 pers.
Een luxe 6-persoons vakantiewoning, direct aan het strand. Gelegen in Handrup, Denemarken, nabij Aarhus. Houtkachel, zee, ruimte. Op Jutland.
Møns Klint Resort Camping en vakantiehuizen, Møn vanaf € 40 per nacht
tot 18 pers.
Unieke ligging op het eiland Møn, ten zuiden van Kopenhagen. Een camping en landgoed met vakantiehuizen, nabij de krijtrotsen.
Vakantiehuis Rønbjerg 6-persoons vakantiehuis, Denemarken vanaf € 326 per week
tot 6 pers.
Een knus, charmant en lieflijk 6-persoons vakantiehuis aan het Limfjord, Noord-Jutland. Met fantastisch uitzicht, veel privacy en houtkachel.
Vakantiehuis Vejby 6-persoons huis met sauna, Seeland vanaf € 445 per week
2 - 6 pers.
Op slechts 1,5 km van zee ligt dit zonnige vakantiehuis voor 6 personen. Met houtkachel, sauna en wirlpool. Op Noord-Seeland, bezoek ook Kopenhagen.