Even geduld...
Schrijf een recensie
Fietsen in de stad
Fietsverhuur
vanaf 1 persoon
vanaf € 10 per persoon
Ga naar de website

Fietsen en wandelen met Baja Bikes

Stedentrip geboekt? Reserveer er een fiets(-excursie) van Baja Bikes bij! De vestigingen van Baja Bikes liggen verspreid over heel Europa.

Verken de stad op de fiets

Wanneer je aankomt in een voor jou nog onbekende stad is het altijd even zoeken naar de weg en heb je even de tijd nodig om je te oriënteren. De fiets- en wandelexcursies van Baja Bikes maken het je makkelijk, boek zo’n leuke trip aan het begin van je stedentrip en je weet direct de weg! Onder begeleiding van een Nederlandstalige gids stap je op je fiets (of te voet) en bezoek je in ongeveer twee uur de highlights van de stad. In een groep of individueel, met je eigen gezelschap. De gids neemt je mee naar plekken die je gezien moet hebben, maar ook naar nog onbekende parels. In een relatief korte tijd krijg je een goede indruk van de stad, waarna je de komende dagen zelf op stap kunt.

Tours op maat

Elke stad heeft zijn eigen tours, op maat gemaakt voor de plek waar je bent. Zo kun je in Barcelona kiezen voor een highlights tour, maar ook voor een tapas of beach tour. Kom je met kinderen, dan zijn er speciale fietstours.

Wij gingen je al voor, fietsend in Valencia, Barcelona, Antwerpen… en we zijn nog lang niet uitgefietst! Veel te leuk en handig om op je fietsje een stad écht te leren kennen!

Ga naar de website


Fietsen in de stad Antwerpen centrum

Thema's uit dit plekje