Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Eindeloos koffie, thee & winkel
Lunchwinkel
vanaf 1 persoon
vanaf € 3 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Het leukste (lunch-)adres van Bennekom

Bij Eindeloos in Bennekom kan menig koffie- en/of theeliefhebber zijn hart ophalen. Laat je verrassen door de heerlijke verse koffie en thee van over de hele wereld. Geniet in een ruimte vol fijne plekjes en hoekjes waar je gezellig samenkomt.

Eindeloos genieten

In een oud, gerenoveerd pand midden in het centrum van Bennekom jagen Miranda en Evert-Jan hun droom achterna. Neem plaats bij de levensgrote foto van de koffieplantage of kruip lekker weg in de loungehoek. Hip en vintage worden fijn gecombineerd. Geniet van topkwaliteit verse koffie uit Afrika, Centraal-, Midden-  of Zuid-Amerika met elk een unieke smaak. Naast koffie worden er ook meer dan 80 soorten verse thee geschonken uit verschillende streken. Heb je geen tijd om even rustig te relaxen? Kies dan voor een take-away en geniet onderweg!

High tea & high wine

Eindeloos koffie & thee biedt ook mogelijkheid voor een heerlijke high tea of high wine. Tijdens de high tea wordt onbeperkt thee (of koffie) geschonken en worden allerlei zoete en hartige hapjes geserveerd. Tijdens de high wine geniet je van tapas, hartige hapjes en nootjes. Je eindigt de high wine met een gerijpte sherry en kaas of chocolade. Heb je enkel trek in iets kleins? Alle hapjes worden ook los verkocht voor bij de koffie of thee. Eén ding is in ieder geval duidelijk: hier geniet je écht eindeloos!

Bezig...
Ga naar de website
Thuis verder genieten?

Veel van de producten zijn te koop zodat je thuis ook geniet van de beste kwaliteit!Eindeloos koffie, thee & winkel Veenderweg 18, 6721 WE Bennekom

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: