Even geduld...
Schrijf een recensie
Frenchberry vakantiehuizen
5-10 persoons vakantiehuizen
5 - 10 personen
vanaf € 1000 per week

Vakantie aan de kust van Bretagne

Frenchberry biedt een selectie van stijlvolle vakantiehuizen op prachtige locaties in Bretagne, Frankrijk. Bijzondere plekjes met het persoonlijke karakter en comfort van een klein boutique hotel gecombineerd met de vrijheid en privacy van een eigen huis. Plekjes om te ontspannen en te ontsnappen, perfect als uitvalbasis om de mooie omgeving te verkennen. 

Bijzondere locaties nabij zee

De 5-10 persoons vakantiehuizen van Frenchberry zijn speciaal geselecteerd vanwege de unieke locaties. Van kasteel Kistinic in een prachtig park tot het typisch Bretonse kusthuis Ty Bili, van Lighthouse Keepers cottage (vuurtorenwachters huis) tot aan villa Lostmarc'h;  stuk voor stuk charmant, comfortabel en met net dat beetje meer, om ervoor te zorgen dat je een geweldige vakantie-ervaring in Bretagne hebt. Hoe uniek de huizen zijn, bewijst het feit dat Villa Lostmarc'h door The Times verkozen is tot een van de '20 Best Seaside Villas in Europa'.

Bretagne

De Bretonse kustlijn is spectaculair; van uitgestrekte verlaten stranden tot stille baaien en ruige rotspartijen. Vanuit sommige huizen van Frenchberry loop je zo het strand op, over wandelpaden over de steile kliffen. In het binnenland liggen schilderachtige dorpen en interessante steden. De schoonheid van het binnenland, de gevarieerde kust en het steeds veranderende licht maken van Bretagne een prachtige bestemming in alle seizoenen. 

Bezig...
Ga naar de website


Frenchberry vakantiehuizen Primeline Bretagne

Thema's uit dit plekje