Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
De Reeuwijkse Plassen
Luxe waterwoningen
2 - 20 personen
vanaf € 219 per weekend
Ga naar de website

Duurzaam overnachten aan de Reeuwijkse Plassen

Landal de Reeuwijkse Plassen liggen midden in het Groene Hart. Het park bestaat uit duurzaam gebouwde luxe waterwoningen, allemaal direct aan het water gelegen. Elk huis heeft een eigen aanlegsteiger. Neem je eigen boot mee of huur er eentje en ontdek de prachtige omgeving vanaf het water.

Slapen aan het water

Op het park staan verschillende types waterwoningen, van 2 tot 20 personen. Sommige geschakeld, anderen vrijstaand. Huizen aan het binnenwater en woningen direct aan de vaarroute naar de Reeuwijkse plassen. Allemaal comfortabel, duurzaam gebouwd en van alle gemakken voorzien. Met een terras aan het water, soms een sauna en enkele extra toegankelijk. Het interieur is eigentijds, fris en past qua kleuren bij de omgeving. Alles is er op gericht om jou te laten genieten!

Faciliteiten bij Landal de Reeuwijkse Plassen

Het grootste pluspunt van het park is de ligging direct aan het water. In de zomer ideaal voor watersportactiviteiten en in de winter kunt je met een beetje geluk voor je huisje je schaatsen onder binden. Het natuurspeeleiland heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen. Uren spelen met water, zand en de tokkelbaan. Klimmen, klauteren en lekker vies worden. Het park heeft een overdekt zwembad en een receptie waar fietsen te huur zijn. Op loopafstand van het park ligt restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout met een groot terras aan het water.

Ontdek het Groene Hart

Het Landal park ligt centraal, dicht bij Gouda, Den Haag, Utrecht en Woerden. Geen zin in de stad? Ontdek per fiets of al wandelend het Groene Hart.

Ga naar de website


De Reeuwijkse Plassen 2811 LR Reeuwijk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: