Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Strandhuisjes Julianadorp
Strandhuisjes
1 - 6 personen
vanaf € 570 per weekend
Ga naar de website

Slapen op het strand

De Strandhuisjes in Julianadorp lijkt wel een droom. Ontwaken in een van de Landal Strandhuisjes betekent ’s ochtends vanuit je bed direct met je blote voeten in het zand, spelen in de branding en ’s avonds vanuit je bed de zon weer in de zee zien zakken… Het bestaat echt!

In een natuurgebied bij Julianadorp aan Zee staan aan de voet van de duinen bijzondere strandhuisjes. Bijzonder omdat ze op het strand liggen en bijzonder omdat ze een grote glazen gevel hebben aan de zeezijde.

Overnachten in een strandhuisje in Julianadorp aan zee

Op het strand leven en slapen, genieten van zonsondergangen en het geluid van de branding. Nergens ben je meer een met de natuur! De strandhuisjes zijn voorzien van alle luxe en comfort; een moderne keuken met magnetron & inductie, een zit- en eethoek, een flatscreen TV met DVD speler, 2 slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer en een badkamer. Op de veranda staan grote bearchairs, strandstoelen en loungebedden.

Wat ga je doen in Julianadorp?

Eigenlijk heb je bij je strandhuisje alles bij de hand. Je vult je dagen makkelijk aan het strand. Met vliegeren, zwemmen, zandkastelen bouwen, wandelen, spelen en vanaf het terras voor je uit staren. Vermaak genoeg op het oneindige strand. Wil je een keer van het strand af? Je mag als gast van de strandhuisjes gebruik maken van de all-weather faciliteiten van het nabije Landal GreenPark Beach Resort Ooghduyne, waaronder het overdekte zwembad. Een dagje Den Helder is leuk, met de boot naar Texel ook een goed idee of bezoek een van de forten in de kop van Noord-Holland.

Zon, zee, zand… en zzzzzzzzzzlapen

Ga naar de website


Strandhuisjes Julianadorp Zanddijk, Julianadorp aan zee

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: