Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Quinta da Saimeira
Vakantiehuizen met zwembad
2 - 4 personen
vanaf € 99 per nacht

Vakantie(-huizen) in de Alentejo

Quinta da Saimeira is een landgoed in de Portugese Alentejo, in de heuvels van Marvão. Op het landgoed worden drie luxe vakantiehuizen verhuurd, omringd door een beeldschoon heuvelachtig landschap. Er staan allerlei soorten fruitbomen, zoals sinaasappel, perzik, granaatappel en kersen. Je kunt hier bijna het hele jaar door fruit van de boom te plukken.

Logeren op een landgoed

Op Quinta da Saimeira kan je vakantie vieren in een van de drie vakantiehuizen. Casa das Pedras, ‘Huis van de Stenen’, is het grootste huis, vrij gelegen. Een vierpersoons vakantiehuis met privé zwembad en een geweldig uitzicht over de vallei met in de verte de bergen van Spanje en, dichterbij, het kasteel van Marvão. In de vleugel van het landhuis liggen de vakantiehuizen Casa das Rosas en Casa da Figueira, die over het andere grote zwembad beschikken. De vakantiehuizen zijn alledrie voorzien van moderne keukens, hebben eigen terrassen en zijn ook in de winter, door de centrale verwarming, een comfortabel uitgangspunt om deze bijzondere en authentieke streek te ontdekken.

Workshop fotografie

Niet alleen de Quinta is beeldschoon, ook de omgeving is prachtig! Wil je graag leren hoe je deze schoonheid vast legt? Fotograaf, en eigenaar van de Quinta, Michiel Ibelings leert je tijdens een workshop fotografie graag de kneepjes van het vak!

Quinta da Saimeira; een bijzonder adres voor je vakantie in Portugal!

Bezig...
Ga naar de website


Quinta da Saimeira Vale de Rodão, Bl 2 Cx 3 7330-151 Marvão

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: