Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Baumhaus hotel
Luxe boomhutten en Shepherd's hut
1 - 4 personen
vanaf € 210 per nacht

Bijzonder overnachten in Beieren

Het Baumhaus hotel bestaat uit 6 prachtige boomhutten en een 2 Shepherd’s hutten, met liefde gemaakt en ingericht, gelegen in Naturpark Spessart in Beieren. Een romantisch verblijf voor twee, een stoere bestemming voor gezinnen.

365 dagen per jaar de boom in!

Verstopt tussen de bomen vind je de boomhutten van het Baumhaus hotel. Elke boomhut is anders, qua vorm en qua interieur. Sommigen romantisch, anderen wat stoerder en met een Scandinavische touch. Ze zijn allemaal even comfortabel, hebben een eigen badkamer, WiFi, een TV, groot balkon en centrale verwarming, dus het hele jaar door te reserveren. In het voorjaar zie je de natuur ontwaken, ’s zomers val je in slaap met het ritselen van de bladeren, in de herfst dwarrelen gekleurde voor je raam en wie weet word je ’s winters wakker in een wondere witte wereld. Een Shepherd’s hut is ingericht als gastenverblijf, geschikt voor 2 personen, de andere is omgetoverd tot sauna. Een romantische ‘pipowagen’ in het groen.

Sauna aan de Mühlensee

Ontspannen staat voorop bij het Baumhaus hotel. Je verblijf hoog in de bomen zorgt ervoor dat je even helemaal weg bent. Nog meer ontspanning vind je in de sauna aan het meertje op het terrein. Op het terras aan het water staan heerlijke ligbedden voor je klaar.

Activiteiten Naturpark Spessart

Wandelen, klimmen, mountainbiken, golven, vissen, kanoën… keuze genoeg in het natuurpark. Op je balkon naar de vogeltjes luisteren, een boek lezen en genieten van de rust is natuurlijk ook een hele fijne optie!

Bezig...
Ga naar de website
Baumhaus hotel Seemühle 1 97782 Gräfendorf

Thema's uit dit plekje