Even geduld...

Op het moment dat de zomer begint, gaat ook het creatieve initiatief Roof Garden weer van start. Roof Garden Arnhem is tot leven geroepen om saaie, lelijke daken om te toveren tot daktuinen en openluchtrestaurants.

Je kunt het dak op!

De 3e editie van de reizende stadstuin vindt dit jaar plaats op het dak van parkeergarage Rozet, van 21 juni t/m 3 augustus 2014. Het grote dak verandert in een groen dakterras, een verrassende plek vol cultuur, ontspanning en creativiteit. Nieuw dit jaar zijn muzikale optredens in samenwerking met poppodium Luxor en educatieve activiteiten voor kinderen.

De dagelijkse dakhap blijft bestaan en wordt ook dit jaar verzorgd door lokale cateraars als First-Eet, Dynamic Foodshowroom en Konings Keuken.

Doe je mee deze zomer aan de dakyoga of -fitness? Of ga je liever een potje jeu de boules of tafeltennis spelen? Uit je dak tijdens de silent disco na een smakelijke daghap op hoogte? Even dobberen in de Dutchtub? Naar de sterren staren of liever naar een openluchtmovie? De mogelijkheden zijn legio. Roof Garden brengt de beste lokale initiatieven samen. Verrassend, vernieuwend.

Praktische informatie:

Bezoekersadres:
Wat? Roof Garden Arnhem
Waar? Kleine Oord177 6811 HZ Arnhem

Foto's: Masha Bakker