Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Vakantiehuis Kettrup Bjerge
Vakantiehuis
2 - 6 personen
vanaf € 679 per week
Ga naar de website

Bijzonder vakantiehuis in de duinen in Noord-Denemarken

Vakantiehuis Kettrup Bjerge ligt in het noorden van Jutland, op slechts 150 meter van zee. Het zonnige zomerhuis ligt rustig, aan een doodlopende weg op een ruim perceel. Wat een plek! Door de grote panoramaramen kijk je uit op de duinen.

Een huisdiervriendelijk vakantiehuis in Noord-Jutland

Het vakantiehuis, typisch Deens, biedt plaats aan zes personen. Het huis heeft drie slaapkamers, elk met een tweepersoons bed. De woon- / eetkamer is heerlijk zonnig door de grote ramen en de deuren naar je terras. Het interieur is modern en comfortabel, gezellig en warm. Zo’n huis wat direct een thuis is! Ook bij minder mooi weer is het hier heerlijk, de houtkachel zorgt voor gezelligheid en comfort. Ook comfortabel is de badkamer met whirlpool. Rondom het huis ligt een groot stuk eigen grond, bestaande uit duinlandschap.

Wat ga je doen in het noorden van Jutland?

Het vakantiehuis ligt tussen Løkken en Blokhus. Dit voormalige vissersdorpje is door de lange zandstranden een toeristische trekpleister geworden. Op die eindeloze stranden mag je zelfs met je auto rijden. Leuk om de zonsondergang te bewonderen! Trek eropuit en bezoek de enorme zandduin Råbjerg Mille, neem een kijkje bij de vuurtoren van Rubjerg Knude die in zee dreigt te verdwijnen, ga naar de botsende zeeën bij Grenen en verwen jezelf met een fika momentje.

Ga naar de website


Vakantiehuis Kettrup Bjerge Ruthsvej 6, 9480 Løkken, Denemarken

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: