Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuisje Tienhovense Plassen
4-persoons watervilla
1 - 4 personen
vanaf € 475 per midweek
Ga naar de website

4-persoons vakantiehuis op een schiereiland

Een 4-persoons watervilla voor natuur- en rustliefhebbers. De nieuw gebouwde bungalow is modern, heerlijk licht en ligt direct aan het water. Wil je het gevoel hebben even echt helemaal weg te zijn? Reserveer hier een plekje.

Vakantie aan het water

De watervilla ligt op een schiereiland, in een beschermd natuurgebied bij de Tienhovense Plassen. Om je heen zie je water, riet en natuur. Het gekwetter van de (water-)vogels is het geluid van de dag (soms, als de wind ‘verkeerd’ staat hoor je de autoweg). Door de grote tuin van bijna 1000m2 heb je veel privacy. Rondom het huis ligt een steiger, zodat je makkelijk met de zon mee draait. Zin om te zwemmen? Je loopt vanuit de tuin zo het heldere water in.

Een luxe bungalow in de natuur

Terwijl je in de natuur verblijft, ben je toch van alle gemakken voorzien. De bungalow is luxe ingericht. Een complete keuken met Nespresso apparaat, moderne badkamer, twee slaapkamers met opgemaakte bedden bij aankomst, een woonkamer met pelletkachel en zelfs WiFi. Maar, het liefst schakel je hier alles uit, om te genieten van het moment en de plek waar je bent.

Hoe kom jer er?

De watervilla ligt op een schiereiland en is te voet of per roeiboot bereikbaar. Vanaf de openbare weg is het 200 meter lopen naar het huis. Bij het huis ligt een roeiboot en er zijn twee fietsen voor de gasten. Er liggen wandel- en fietsroutes voor je klaar. Ontdek de omgeving vanaf het water of spring op de fiets en ontdek de buitenplaatsen langs de Vecht, het oer-Hollandse landschap rondom de Loosdrechtse Plassen of… doe gewoon lekker helemaal niets en staar over het water.

Ga naar de website


Vakantiehuisje Tienhovense Plassen Maarsseveensevaart Tienhoven

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: