Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Sommerhus Hornbæk
4-persoons vakantiehuis
1 - 4 personen
vanaf € 850 per week
Ga naar de website

Zonnig vakantiehuis Noord-Seeland

Sommerhus Hornbæk ligt in het uiterste noorden van Seeland, ten noorden van de hoofdstad Kopenhagen. Een typisch Scandinavisch vakantiehuis, van hout en in stijl! Een heerlijk huis voor 4 personen.

Scandinavisch interieur met snufje brocante

Het 4-persoons houten vakantiehuis is alles wat je van een Deens vakantiehuis verwacht. De lichte, witte en zonnige inrichting is warm, romantisch en met een vleugje brocante. De houtkachel is een eyecatcher in de woonkamer. De keuken is eenvoudig, maar sfeervol. Er zijn drie slaapkamers, met plek voor max. 4 personen. Het huis is knus en gezellig. Door de openslaande tuindeuren bereik je een groot terras met zicht op de grote tuin met daarin een droom van een kas.

Overnachten op 800 m. van zee

De vakantiewoning ligt in Noord-Seeland, een streek met prachtige stranden, ookwel de Parel van Denemarken genoemd. Het huisje ligt slechts 800 meter van zee. Gezellige badplaatsen, vissershaventjes, slot Kronborg en slot Frederiksborg, een dagje Kopenhagen… Je komt nog tijd tekort om te genieten van al het moois en je fijne vakantiehuis!

Ga naar de website
10 redenen om naar Hornbaek te gaan

Twijfels? Lees deze 10 redenen om een (strand-)vakantie naar Hornbaek te boeken.Sommerhus Hornbæk Baroniet 17, DK-3100 Hornbæk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: