Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuis Vejby
6-persoons huis met sauna
2 - 6 personen
vanaf € 445 per week

Een onbezorgde vakantie in Denemarken

Vakantiehuis Vejby ligt op slechts 1,7 km van zee, in het gelijknamige dorp in het noorden van Seeland. Het 6-persoons vakantiehuis is een typisch Scandinavisch huis, heerlijk zonnig en met houtkachel en sauna.

Vakantiehuis bij zee

Dit is zo’n huis zoals je ze verwacht in Denemarken. Hout aan de buitenkant en licht van binnen. Veel wit, grote ramen, openslaande tuindeuren en het interieur een mix van comfort, Ikea en design. In de woonkamer vind je de houtkachel en een gezellige zithoek, de grote badkamer heeft een wirlpool en sauna. Er zijn drie 2-persoons slaapkamers. Het huis ligt op een zonnige plek en heeft meerdere terrassen en veel ruimte rondom. Er staan meerdere vakantiehuizen in de buurt, waarmee je de tennisbanen (naast het huis), de speeltuinen, de jeu de boulesbaan en het voetbalveld deelt. Ideaal met kinderen!

Noord-Seeland

In de buurt van de vakantiewoning ligt het Vejbystrand, een fijn familiestrand en het dorp Tisvildeleje ligt ook op fietsafstand. Je vindt hier diverse (woon-)winkels, restaurants, een bakker en strandhuisjes in de duinen. Maar kijk ook zeker even verder. Noord-Seeland heeft zoveel te bieden, het is een van onze favorieten regio’s van Denemarken. De Deense Rivièra met gezellige kustplaatsen als Gilleleje en Hornbaek, de hoofstad Kopenhagen (!), Louisiana (museum moderne kunst) en Kasteel Kronborg in Helsingør. Je komt tijd tekort!

Bezig...
Ga naar de website
Onze tips voor Seeland

Lees ook onze tips en ontdekkingen op Seeland.Vakantiehuis Vejby Lundebakken Vejby

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: