Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vitamin Sea
4-persoons vakantiehuis
1 - 4 personen
vanaf € 100 per nacht
Beschikbaarheid

Hip vakantiehuis bij zee

Vitamin Sea is een voormalig vissershuis, omgetoverd tot hippe en lichte 4-persoons vakantiewoning, op 2 kilometer van zee gelegen. Hier kom je om op te laden, vitamine zee op te snuiven en te genieten van het samenzijn.

Aangenaam vertoeven bij Vitamin Sea

Het vakantiehuisje van Krista is verbouwd met de gedachte een plek te creëren waar het aangenaam vertoeven is. Het huisje is omringd door bomen en groen en biedt aan de achterzijde vrij uitzicht met een terras op het zuiden. Vitamin Sea ligt in de bebouwde kom, maar toch vind je hier rust en ontspanning. De buitenkant is authentiek, maar van binnen geheel getransformeerd tot een hippe woning van alle gemakken voorzien. Opgemaakte bedden (en badlinnen) bij aankomst, moderne keuken, badkamer met regendouche, twee slaapkamers waarvan één met een stapelbed. Een garage met een tweede douche en aparte parkeerplaats voor de auto zijn eveneens aanwezig.

Wat ga je doen in Koksijde en omgeving

Op vakantie wil je natuurlijk naar het strand. Wandel over de boulevard, fiets langs de kust, ga golven, paardrijden of beklim de hoogste duin van het land (Hoge Blekker met 33 meter). Hippe badsteden, waaronder Nieuwpoort, Oostende en De Haan zijn makkelijk bereikbaar met de kusttram. Normandië (Frankrijk) met zijn prachtige verlaten stranden en kliffen zijn met de auto in een uurtje te bereiken (Cap griz nez, Cap blanc nez). Op een half uurtje rijden bevindt zich de stad Brugge, een pareltje in het binnenland.

Bezig...


Vitamin Sea Veurnelaan Koksijde

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: