Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Wikkelhouse Apeldoorn
Vakantiehuisje
1 - 4 personen
vanaf € 240 per twee nachten
Ga naar de website

Tiny House aan de rand van de Veluwe

Het Wikkelhouse in Apeldoorn staat in de natuur, in de bossen aan de rand van de Veluwe. Hoewel slapen in een huisje van karton alles behalve comfortabel klinkt, bewijst dit 4-persoons huisje het tegendeel. Kom naar de Veluwe voor een bijzondere én duurzame overnachting in het groen.

Bijzonder overnachten bij het Wikkelhouse in Apeldoorn

Op het terrein van de hostel van Stayokay in Apeldoorn staan vier duurzame huisjes; de Wikkelhouses, gemaakt van gerecycled karton. Het Wikkelhouse, net een tiny house, heeft grote ramen waardoor je zo de bossen in kijkt. Elk huisje heeft plaats voor vier personen; er staat een comfortabel (Auping) tweepersoonsbed en een stapelbed. In het huisje is een douche en toilet aanwezig, net als een klein keukenblok, een koelkast, Nespresso koffieapparaat, verwarming en airconditioning. En hoe heerlijk, een ontbijt is inbegrepen bij je verblijf!

Vakantie op de Veluwe

Vanuit de Stayokay in Apeldoorn zit je direct op de Veluwe. Eindeloze bossen strekken zich voor je uit. Ga aan de wandel of huur fietsen om door de bossen naar Pannenkoekenhuis Berg en Dal in Hoog Soeren te gaan. Breng een bezoek aan Apeldoorn, Paleis het Loo of het Aardhuis.

Ga naar de website


Wikkelhouse Apeldoorn Stayokay Apeldoorn, Asselsestraat, Apeldoorn

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: