Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Een Tiny House huren
Op zoek naar een plek midden in de natuur, om op te laden, te ontspannen en rust te vinden? Huur een tiny house, een klein huisje met alles erop en eraan. Terug naar de basis zonder aan comfort in te boeten.

Klein maar fijn

Bekijk alle tiny houses »

Wat is een tiny house?

Een tiny house is een huisje met alles erop en eraan, om in te wonen, met een oppervlakte vaak niet groter dan 50m2. De huisjes zijn veelal duurzaam gebouwd en zelfvoorzienend. Ze zijn minimalistisch ingericht en zo goed overdacht dat alles er is op die enkele vierkante meters. Je moet echt eens een tiny house huren om te ontdekken hoe slim ze gebouwd zijn. Kastruimte onder de trap, een bank die in een bed kan veranderen, een keuken die ook als kantoor dienst kan doen. Sommige huisjes zijn door een architect ontworpen, andere bouwwerken zijn naar eigen idee gebouwd.

Wat is het idee van deze kleine huizen?

Tiny houses zijn niet zomaar kleine huisjes. Het idee is dat je met minder gelukkiger bent. Een kleiner huis is een kleinere last, minder zorgen, meer geluk. Ze staan vaak in het groen, dicht bij de natuur, wat bijdraagt aan je geluksgevoel. De kleine ruimte om in te leven zorgt voor meer ruimte in je hoofd. Hier geen prikkels en verleidingen.

Een Tiny House huren?

Niet alleen het permanent bewonen van een tiny house is trend, ook het huren van een klein huis is helemaal van nu. Wat mij betreft een ideale oplossing voor als je een paar dagen even terug wilt naar de basis, wilt onthaasten ver weg van alle prikkels en afleiding. Om de vrijheid van een tiny house te ervaren kan ik je van harte aanbevelen om er eentje te huren voor een weekendje of langer. Je bent veel meer op jezelf aangewezen en kunt het ook zien als een digitale detox.

Om er zeker van te zijn dat je dat weekend geniet, heb ik alvast de leukste exemplaren voor je op een rij gezet.

Ontdekt de leukste tiny houses te huur

Een foto vanuit de boomhut naar de andere cabins in het bosKlein maar fijn

Op zoek naar een plek midden in de natuur, om op te laden, te ontspannen en rust te vinden? Ga een tiny house huren, van alle gemakken voorzien.