Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Het Raadhuys

Design B&B
1-2 personen
vanaf € 115 per nacht
Ga naar de website

Design B&B Het Raadhuys ligt in het Limburgse Kessel, pal aan de Maas. De luxe B&B is gevestigd in een karakteristiek pand, het voormalige gemeentehuis van Kessel. 

Chic overnachten in Limburg

Het Raadhuys is een kleinschalige B&B waar oud en nieuw in perfecte harmonie samen gaan. Vier comfortabele kamers, elk met een eigen stijl en charme. Je kunt overnachten in de Bodekamer (met een duodouche en zicht vanuit je bed op de Maas), Secretariekamer of Burgemeesterskamer (een luxe suite ten top met een prachtig bad) met uitzicht op de Maas of in de Archiefkamer met uitzicht op het historisch marktplein van Kessel. Overal in het pand vind je bijzondere details, van een muur met historische krantenpublicaties  tot speelse materialen en elegante oplossingen. De Ontvangstruimte en Loungekamer - twee gemeenschappelijke livings - zorgen niet alleen voor een moment van rust. Regelmatig ontstaan er mooie gesprekken met medegasten. Wanneer de zon schijnt, zit je in de mooie terrastuin, met zicht op de Maas. 

Heb je iets te vieren, zoek je een vergaderlocatie of inspirerende plek voor een brainstormsessie? Marij en Theo vertellen je er graag meer over.

Kessel, dorp aan de Maas

Het Raadhuys ligt centraal in het historische kasteeldorpje Kessel. Een mooi marktplein, gezellige terrassen en restaurants om de hoek. Verder kijken? Marij en Theo tippen je graag onverwachte of onbekende plekken in de regio, ook over de grens in Duitsland en België.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.