Even geduld...

Adults only vakantie

Weekendje of vakantie zonder kinderen
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken

Adults only

Je hoeft echt geen hekel te hebben aan kinderen om soms te verlangen naar een plekje met alleen volwassenen. In onze hectische levens waarin we rennen en vliegen is het fijn om af en toe even tijd voor elkaar vrij te maken. Quality time met een goed gesprek, lekker eten en een zalig bed. Het aanbod aan Adults only-accommodaties is de laatste tijd dan ook flink toegenomen. Zie jij er de voordelen van?

De voordelen 

Je kunt ze vast wel bedenken. Geen rondrennende kinderen die tegen je opbotsen of je drankje omstoten. Geen huilende baby’s, dreinende peuters of schreeuwende kleuters. Even niet op je hoede zijn voor rondvliegende ballen of opspattend water. Zelfs de meest liefhebbende moeder of vader droomt er wel eens van, toch? Natuurlijk, kinderen kunnen ook stil zijn en zoet spelen. Maar dan nog kan het heel fijn zijn om vakantie te vieren in een accommodatie voor alleen volwassenen. Tijd vrij maken voor elkaar is belangrijk voor elke relatie. Weer even voelen waarom hij /zij de ware voor je is... 

Away met z'n twee

Genieten in alle rust

In een Adults only-accommodatie weet je zeker dat je in alle rust kunt genieten. Wat denk je van een mooie wandeling of fietstocht, zo vanaf de voordeur van je hotel of B&B? Of ga je liever relaxen in de wellness, baantjes trekken in het zwembad of lekker lang bijpraten tijdens een lange lunch? Daarna heb je nog alle tijd om heerlijk een boek te lezen tot de zon achter de horizon verdwijnt. En als kers op de taart kun je ook nog eens ongestoord slapen èn uitslapen. Op die manier lijkt het wel alsof elke vakantiedag dubbel telt! Opgeladen weer naar huis...

Romantisch ontbijt bij Valencia Mindfulness Retreat

Vanaf 16 jaar

Toch kinderen mee? Heb je een mooie Adults only-accommodatie gevonden waar je toch graag met je zoon en/of dochter naartoe zou willen? In sommige gevallen kan dat – het ene kind is tenslotte het andere niet. Daarom zijn kinderen vanaf 16 jaar vaak wel welkom. Perfect voor een moeder-dochter-weekend bijvoorbeeld – en wat zullen ze blij zijn dat je erkent dat ze geen kinderen zijn, maar jongvolwassenen!

Zie jij zo’n verblijf voor adults only wel zitten? Dat komt mooi uit, want Bijzonder plekje heeft alvast wat leuke adresjes voor volwassenen voor je op een rijtje gezet. Tijd om concrete plannen te gaan maken!

(fotografie: Hanneke van Harrevelt)

Samen genieten


Weekendje of vakantie zonder kinderen
Even samen weg? Genieten van rust, goede gesprekken, zalig eten? Weekend of vakantie? Bekijk onze selectie 'away met z'n twee!
Het Raadhuys Design B&B, Limburg vanaf € 115 per nacht
tot 2 pers.
Het Raadhuys is een luxe design B&B aan de Maas, in het historische dorp Kessel. Chic overnachten in stijl!
Hoeve de Witte Gans B&B met wellness, Limburg België vanaf € 95 per nacht
0 - 2 pers.
Net over de grens bij Maastricht ligt deze luxe bed & breakfast, gelegen in het heuvellandschap. Romantisch, sfeervol en bijzonder, sauna, hot tub.
Spoor 62 Boutique B&B, West-Vlaanderen vanaf € 150 per nacht
tot 2 pers.
Spoor 62 is een boutique B&B gevestigd in het voormalig stationsgebouw van Moere in West-Vlaanderen. Luxe en comfortabel genieten.
B&B Veen 107 B&B, Zuid-Holland vanaf € 105 per nacht
tot 5 pers.
Aan de rand van Den Haag ligt de luxe B&B Veen 107, overnachten in een monument. Tussen Den Haag en Delft. Vakantie in het Groene Hart.
Slapen op nr. 1 B&B, Veluwe vanaf € 100 per nacht
tot 2 pers.
Het houten huisje op de Veluwe, Slapen op nr. 1, is een bijzondere B&B, voor rustzoekers, romantici en levensgenieters. Prachtig ingericht!
Bed of Flowers B&B met 2 kamers, Gelderland vanaf € 110 per nacht
tot 2 pers.
Bed of Flowers is een idyllisch gelegen b&b, kleurrijk en bijzonder. Een kleinschalig, romantisch en kleurrijk gastenverblijf vol bloemen.
De Witte Heren 2-persoons appartement, Noord-Holland vanaf € 99 per nacht
tot 2 pers.
Shortstay, ofwel appartement, De Witte Heren is een centraal gelegen logeeradres, in een idyllisch hofje. Met het centrum van Haarlem om de hoek.
Le Puy Ardouin Gîtes, luxe safaritenten en camping, Vendee vanaf € 300 per week
tot 4 pers.
Le Puy Ardouin is een idyllische plek onder de Franse zon midden in de natuur. Adults only, een vakantie adres voor rustzoekers.
San Giorgio hotel Designhotel, Mykonos vanaf € 150 per nacht
Het San Giorgio Designhotel Mykonos is een bijzonder hotel, gelegen aan Paradise Beach. Home away from home, hip, exclusief en design.
Insworke Mill Quay B&B, Cornwall vanaf € 100 per nacht
tot 2 pers.
Deze B&B ligt op een unieke locatie in het dorpje Millbrook in Zuid-Engeland. Bijzonder overnachten in Cornwall.