Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Adults only
Cabanes La Truite d’Argent
Houten huisjes
1 - 2 personen
vanaf € 330 per weekend

Cosy houten huisjes in de Ardennen

Cabanes La Truite d’Argent is de perfecte hideaway voor een weekendje of weekje weg met z’n twee. Centraal gelegen in de Belgische Ardennen vind je midden in de natuur cosy houten huisjes, van alle gemakken voorzien. Hier kun je nog echt even van de wereld verdwijnen!

2-persoons cabanes

Verstopt in de natuur staan houten 2-persoons huisjes, met een warme uitstraling. Door het gebruik van hout en warme kleuren voel je je direct thuis in het knusse interieur. De huisjes zijn ingericht met een 2-persoons comfortabel boxspring bed, luxe sanitair, een goed uitgeruste kitchenette, een eethoek en een zithoek met houtkachel. Zie je jezelf al zitten, met een goed boek, mooie muziek vanuit de retrospeaker (voor je smartphone) en een heerlijk glas wijn bij een knapperend vuurtje? Als je wilt, hoef je de deur niet uit! En heb je even geen zin om te koken, reserveer dan een plekje voor het diner in de herberg, van een Nederlands koppel.

Een echt natuurhuisje

De cabanes staan op het terrein van Herberg La Truite d’Argent, vrij in een vallei met een kabbelend beekje, omringd door bomen en natuur. Vanaf de overdekte veranda hoor je de vogeltjes kwetteren, het water kabbelen en de bomen ritselen. Of neem plaats in je privé tuin met een picknick plek aan het water. Met een beetje geluk zie je een ree aan de bosrand, hoor je een zwijn in de grond wroeten en val je in slaap met het geluid van een uil.

De Belgische Ardennen

Je kunt je auto tijdens je verblijf laten staan, prachtige wandelingen starten vanaf je voordeur. De cabanes liggen in natuurpark Des Deux Ourthes met imposante bossen en ongerepte weides. In 1,5 uur wandel je naar het charmante Houffalize. Ook de mooiste MTB routes starten voor de deur. Huur een mountainbike en ontdek waarom deze streek wordt gezien als een van de mooiste mountainbike gebieden ter wereld!Cabanes La Truite d’Argent Cetturu 1, 6662 Houffalize

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: