Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Rolstoelvriendelijk
Baayvilla’s
Vakantievilla's
2 - 8 personen
vanaf € 395 per midweek
Ga naar de website

Luxe vakantievilla's aan het Lauwersmeer

Baayvilla’s is een van de luxe, kleinschalige vakantieparken van Dutchen. De vakantiewoningen liggen direct aan het Lauwersmeer, op loopafstand van de Waddenzee, vlakbij de boot naar Schiermonnikoog en grenzend aan de natuur van Nationaal Park Lauwersmeer. Tel daar de luxe en smaakvolle inrichting van de woning bij op en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Vrijstaande villa’s met uitzicht over het water

Alle Baayvilla’s hebben vrij uitzicht over het water, een plaatje waar je met gemak uren bij wegdroomt. Wie op tijd wakker is, wordt ’s morgens getrakteerd op een prachtige zonsopkomst; zo mooi dat je er bijna je wekker voor zou zetten. Op een mooie lente- of zomerdag zit je buiten op het terras en wanneer het echt warm is, neem je een verfrissende duik in het Lauwersmeer. De villa’s zijn geschikt voor 6 tot 8 personen en afhankelijk van de woning die je kiest geniet je van luxe extra’s als een zwem- of aanlegsteiger, vuurplaats met barbecue, jacuzzi in de tuin of haard in de woonkamer. Een van de woningen is geschikt voor mindervaliden.

Vakantie aan (en op) het water bij Baayvilla’s

Met Nationaal Park Lauwersoog als voortuin en het Lauwersmeer als achtertuin hoeft niemand zich te vervelen. Mooie wandelingen en fietstochten in de natuur, met een bootje het water op, actief aan de watersport, zeehondjes spotten… Of pak de boot naar Schiermonnikoog, die vertrekt nagenoeg voor de deur. Ook Groningen, Leeuwarden en Dokkum zijn goed te bereiken vanuit vakantiepark Baayvilla’s. Leuk voor een dagje winkelen en lekker eten!

Ga naar de website


Baayvilla’s Noordergat 28, 9976 VR Lauwersoog

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: