Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Dutchen
Luxe vakantievilla's
2 - 10 personen
vanaf € 325 per weekend
Ga naar de website

Luxe vakantiehuizen op kleine vakantieparken

Dutchen biedt luxe vakantievilla’s op kleinschalige vakantieparken; aan de Nederlandse kust, op de Wadden en bij natuurgebieden. De exclusieve vakantiewoningen van Dutchen hebben allemaal als voornaamste criterium ‘TOPkwaliteit’.

Echt vakantie!

Riante vakantiehuizen bij zee

Wanneer je op vakantie gaat, is het belangrijk dat je vakantieverblijf voelt als een tweede thuis. De droomvakantiehuizen van Dutchen zijn dan ook heel comfortabel, sfeervol, warm en op een bijzondere locatie gelegen. De favoriete Dutchen villa’s van Bijzonder Plekje liggen in Schoorl. De vakantiewoningen op Park Duynvallei en Weideduyn zijn niets minder dan kleine villa’s. Vlakbij het strand, landelijk gelegen en met mooi uitzicht. Sommigen voorzien van sauna en/of jacuzzi. Ook op Texel vind je een kleinschalig vakantiepark met luxe villa’s.

De kleine vakantieparken van Dutchen

Ook landinwaarts vind je de prachtige vakantiehuizen. Villa’s in de natuur in Drenthe zoals bij Zeegser Duinen, vakantiewoningen aan de rand van het Lauwersmeer, Suitelodges in het Gooi of vakantievilla’s in Zeeland. Ontdek welk huis het beste bij jou past. Het fijne is dat het na reservering niet ophoudt met de service. Als gast kun je gebruik maken van allerlei extra’s: fietsverhuur, een uitgebreid wijnassortiment en voor het echte vakantiegevoel zelfs een kok aan huis. Alles voor een ontspannen en bijzonder vakantieverblijf.

Ga naar de website


Dutchen Oude Heereweg Schoorl

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: