Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Het Kloetings Tuincafe
B&B
1 - 2 personen
vanaf € 85 per nacht

Een bijzondere B&B in Zeeland

In het Zeeuwse Kloetinge, aan het oude dorpsplein, ligt B&B Het Kloetings Tuincafe. Het historische pleintje is al leuk, maar zodra je bij Hennie Menken naar binnen gaat weet je niet meer waar je kijken moet! Kunst aan de muur, brocante in de kast, weelderige bloemen in de tuin. Je komt ogen te kort, wat is het hier leuk!

Mediteraans paradijs aan Oudhollands dorpsplein

Woorden kom ik ook te kort, om al dit moois te omschrijven; lieflijk, romantisch, mediteraans, pittoresk, maar ook sfeervol, creatief en uniek. De gastvrijheid van Hennie Menken staat bekend in de wijde omgeving. Een warm welkom bij aankomst, mooie gesprekken aan de keukentafel, een bijzonder goed verzorgd ontbijt. Alles ademt een warme sfeer. Die sfeer moet je proeven! Schilderachtig mooi, dit plekje in Zeeland!

Zien in Zeeland

Het authentieke Zeeuwse dorpje Kloetinge is al een lust voor het oog. Mocht je er op uit willen gaan, binnen enkele minuten sta je in het mooie historische centrum van Goes (met de leuke koffiespot ‘Taart en Tafel). Er lopen prachtige fietsroutes en met de auto ben je snel bij het mooie Veere, gezellige Domburg of Middelburg.

Bezig...
Ga naar de website


Het Kloetings Tuincafe Marktveld 15, 4481 BH Kloetinge

Thema's uit dit plekje