Even geduld...
Schrijf een recensie
B&B Loft 51
B&B
1 - 4 personen
vanaf € 145 per nacht

Bijzonder overnachten in Maastricht

Mocht je een paar dagen naar Maastricht willen, Loft 51 is een bijzonder plekje waar je zeker blij van wordt. Loft 51 bestaat uit vier zelfstandige lofts/appartementen, gelegen in een prachtig historisch pand in het centrum van Maastricht. Te reserveren als luxe appartement, suite en B&B en slechts 200 stappen, maat 43, verwijderd van het Vrijthof!

200 Stappen -maat 43- en je bent op het Vrijthof

Overnachten bij Loft 51 doe je in luxe. De lofts zijn strak ingericht; wit, modern, design, hip met af en toe een knalkleur! Modern en afwijkend, een beetje maf en speels. Precies zoals Aimée en Ron zelf ook zijn. Ze wonen op de benedenverdieping en zorgen er voor dat het je aan niks ontbreekt tijdens je verblijf in Maastricht. Aimée en Ron vullen de koelkast met wat ontbijtspulletjes, een fles water en een fles wijn. De heerlijke broodjes komen van de bakker op de hoek. Er is lekkere thee en koffie van Maison Blanche Dael, een echt Maastrichtse koffiebranderij. Knisperend beddengoed, zachte dikke badhanddoeken, badproducten van STOP THE WATER WHILE USING ME!, een natuurlijk product. Pure verwennerij!

Bezig...
Ga naar de website
Overnachten in Maastricht

Slapen bij Loft51 is mogelijk vanaf twee nachten! (alleen dan kun je optimaal genieten van je verblijf in Maastricht… en de mooie lofts)B&B Loft 51 Capucijnenstraat 51 - 6211 RP - Maastricht

Thema's uit dit plekje