Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
B&B de Smidse
B&B
1 - 2 personen
vanaf € 105 per nacht

Logeren in een idyllisch boerderijtje

B&B de Smidse ligt tussen de Veluwe en de IJsselvallei, op landgoed Voorstonden. Op dit landgoed staat een authentieke Gelderse boerderij, met een bijzonder gastenverblijf.

Logeren op een landgoed!

De Smidse is een B&B, maar eigenlijk veel meer dan dat! Het verblijf in het voorhuis heeft een eigen ingang. Zodra je binnenstapt, sta je in de sfeervolle, gezellige woonkeuken die verwarmd wordt door een AGA fornuis. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven. De badkamer bevindt zich achter de originele bedsteedeuren en de slaapkamer bevindt zich in de opkamer.

In de mooie bloementuin liggen verschillende terrasjes, waar je kunt genieten van alles wat groeit en bloeit… Met een beetje geluk zie je een ree langs de bosrand of een bosuil langs vliegen. Vanaf de bed and breakfast wandel je direct het aangrenzende parkbos in, een van de weinige parkbossen in Nederland met prachtige doorkijkjes, vergezichten en rustplekken.

Slow cooking bij De Smidse

Gastvrouw Wil geeft je graag uitleg over koken op het AGA fornuis. Niet voor niets wordt dit fornuis het warme hart van een huis genoemd. Een maaltijd op een AGA bereiden is een andere manier van koken, ontspannen en gezellig. Net als logeren bij de Smidse!

Bezig...
Ga naar de website
Binnenkijken bij De Smidse?

Vind je het leuk om even binnen te kijken bij B&B de Smidse? Bekijk deze uitzending van Binnenstebuiten.B&B de Smidse Voorsterweg 135 6971 KD Voorstonden

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: