Even geduld...
Schrijf een recensie
Bed & Bath The Barn
B&B en (workshop-)locatie
1 - 4 personen
vanaf € 195 per nacht

Romantische B&B in Baambrugge

Bed & Bath The Barn is een eigenzinnige locatie: een perfecte plek voor een romantische huwelijksnacht of een luxe overnachting onder de rook van Amsterdam.

Overnachten bij the Barn

The Barn ligt in het groene Baambrugge, tegenover Slot Loenersloot, met vrij uitzicht over de weilanden. Sprookjesachtig is misschien nog wel de beste omschrijving voor de inrichting. De grote Franse open haard, het nostalgische gietijzeren bad, het authentieke spijlenbed… betoverend! Eigenaresse Alwien heeft bij de renovatie van de Barn uitsluitend gebruik gemaakt van historische materialen, die van zichzelf al veel sfeer uitstralen. De details doen de rest. Grote kaarsen bij de haard, een oude vleugel, gietijzeren stoeltjes onder de fruitbomen, de hot tub in de tuin… De romantiek straalt van alles af! Laat je een weekend in de watten leggen, compleet met massages en ontspannen in de hot tub.

Een bijzondere locatie

The Barn wordt niet alleen verhuurd als B&B, maar ook als bruidssuite. Heb je iets te vieren? Begeleide wandelingen door de kasteeltuin van Slot Loenersloot, een massage in de tuin, met een oldtimer naar Amsterdam; roept u maar en Alwien regelt het! 

Bezig...
Ga naar de website


Bed & Bath The Barn Rijksstraatweg Baambrugge

Thema's uit dit plekje