Even geduld...
Schrijf een recensie
Omgeving Doesburg
Martinikamer Den Marienborch
Detail Den Marienborch
Martinikamer
Detail
Badkamer
Koetsveldkamer
Badkamer
Detail
Gevelbordje
Kast
Martinikerk DOesburg
Historisch detail
Welkom bij Den Marienborch
Verse bloemetjes
Omgeving Doesburg
Martinikamer Den Marienborch
Detail Den Marienborch
Martinikamer
Detail
Badkamer
Koetsveldkamer
Badkamer
Detail
Gevelbordje
Kast
Martinikerk DOesburg
Historisch detail
Welkom bij Den Marienborch
Verse bloemetjes
Pin
Marleen ontdekt

B&B Den Marienborch

bed & breakfast

B&B Den Marienborch
bed & breakfast

1-4 personen
vanaf € 75 per nacht

Bijzonder overnachten in Hanzestad Doesburg

B&B Den Marienborch ligt in het historisch centrum van Hanzestad Doesburg. In een prachtig pand, een rijksmonument, vind je op de bovenverdieping twee gastenkamers waar authentieke elementen op een stijlvolle manier zijn gecombineerd met hedendaags comfort en mooie accessoires. Een fijn adres voor cultuurliefhebbers, romantici en levensgenieters.

Bed onder de balken

Voor gastvrouw en gastheer Marleen en Martijn is Den Marienborch een droom die werkelijkheid is geworden, samen runnen ze nu hun eigen B&B. En wat voor een! Onder de stoere balken van het rijksmonument vind je de Martinikamer met uitzicht op de Martinikerk en de Koetsveldkamer die een weids uitzicht biedt over de IJssel tot aan de Posbank. De Martinikamer is de hoofdkamer, een ruime kamer met zithoek, eettafel, een goed bed en alles erop en eraan. De Koetsveldkamer is alleen te reserveren in combinatie met de Martinikamer, voor als je met meerdere vriendinnen komt, toch je kinderen mee wilt nemen of... Je begint de dag met een uitgebreid ontbijt op je kamer. Wil je na een dag in de stad je kamer niet meer af voor het diner? Bestel dan een bourgondische maaltijdplank!

Hanzestad Doesburg

Ben je wel eens in een van de Hanzesteden geweest? Doesburg is de meest zuidelijke Hanzestad en is echt een parel aan de IJssel. De historische binnenstad herbergt charmante steegjes en pleintjes met terrasjes die Frans aandoen. Vanuit de B&B wandel je zo de geschiedenis in. Dwaal door de stad, bezoek de Mosterdfabriek, drink een biertje bij de Waag of ontdek de vele restaurantjes. In de omgeving is veel te zien en doen. Wandel door het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst of ga wandelen op de Veluwe. Liever naar Arnhem of fietsen langs de IJssel? Ideeën nodig? Kijk even bij de leuke arrangementen van Den Marienborch.

Nachtje reserveren? Bekijk de beschikbaarheidskalender op de website van Den Marienborch.

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de website
Tip van Marleen

Huur een dag een lelijk eendje van Duckstoer om de Achterhoek mee te ontdekken en verkennen. B&B Den Marienborch Roggestraat 20 6981BK Doesburg

Thema's uit dit plekje