Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Buurten in Buren
2-persoons huisje
1 - 2 personen
vanaf € 100 per nacht laagseizoen

Romantisch huisje in Buren

Buurten in Buren is een romantisch huisje voor twee personen, in een rijksmonument in Oranjestad Buren. Dit stadje in de Betuwe is het decor voor je verblijf. Maak tijd vrij in je agenda, voor elkaar en verwen jezelf met een nachtje, weekend of midweek. Kom Buurten in Buren!

Een lief 2-persoons huisje met sauna

Buurten in Buren, een rijksmonument in een van de charmante straatjes van Buren (ook bekend als het gezelligste straatje), is met liefde gerenoveerd. Het voormalige chocoladewinkeltje is nu een luxe huisje voor twee, met privé sauna. De wandeling door historie naar jouw plekje in de stad is al leuk. Stap binnen in de knusse woonkamer, met keuken waar de Nespresso klaar staat. Op de 1e verdieping vind je de open slaapkamer met prachtig behang, op de zolderverdieping de luxe infraroodsauna.

Het huisje heeft geen eigen tuin, maar geen nood. Bij mooi weer zit iedereen gezellig buiten aan de voorzijde. Kun je gelijk even Buurten met de buren.

Verwennerij tijdens je nachtje of weekendje weg

Het huisje, de sauna, de locatie… allemaal even fijn! Maak het nóg fijner door een van de manden vol lekkers te bestellen. Bij aankomst staat de mand voor je klaar, zodat je vanaf de eerste minuut alleen maar hoeft te ontspannen en te genieten. Kies je voor:

  • het zoete ‘Zingend de Buurt door Pakket’
  • de ‘Gezellig Buurten Borrelmand’ of
  • de ‘Bubbels in Buren Mand’?

Wat ga je doen in vestingstadje Buren?

Alleen al om de ligging in het stadje is het leuk om hier een keertje te gaan logeren, omringd door historie. Wandel de deur uit om Buren te verkennen. Dwaal door de smalle straatjes met galeries, antiekwinkeltjes en restaurants. Ontdek de goed bewaarde stadswallen en bezoek de molen. Buren ligt in de Betuwe, waar het niet alleen tijdens de bloesemtijd prachtig is. Huur een fluisterbootje, SUP of kano op de Linge, fiets naar Landgoed de Marienwaerdt of wandel een van de klompenpaden.

Een mooie plek voor romantici, cultuursnuivers en natuurliefhebbers!

Tips van gastvrouw Bianca

  • dompel je onder in de historie van dit Oranjestadje met de Historisch Buren stadswandeling (te lopen met een app en het scannen van QR codes),
  • neem een schilder- of tekenles in de voormalige melkfabriek van dit kunststadje (iedere ochtend m.u.v. van dinsdag)
  • loop het Errekomse Klompenpad (aangelegd door Gelders Landschapsbeheer en vrijwilligers over grote stukken onverharde wegen)Buurten in Buren Kerkstraat 1A 4116 BL Buren

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: