Even geduld...
Schrijf een recensie
Blend and Bottled
Wijnproeverij
2 - 12 personen
vanaf € 42 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Wijn proeverijen & wijn tours Barcelona

Blend and Bottled is een bijzonder wijnconcept. Wijn proeven, wijn cursussen, wijn tours; eigenaresse Claartje organiseert verschillende activiteiten in Barcelona gericht op het leren, ontdekken, maar vooral genieten van wijn. 

Wijn proeven aan de keukentafel

Met Claartje ga je op onderzoek in de wondere wereld van de Spaanse wijn. Tijdens een proeverij, lekker laagdrempelig aan haar 'keukentafel', leer je aandachtig te kijken, met aandacht te ruiken, bewust te proeven maar vooral te genieten van wijn. Het fijne is, dat de wijnproeverij heel toegankelijk is. Ookal ben je geen wijnkenner en drink je wijn 'gewoon omdat het lekker is', je bent van harte welkom om bij Claartje aan te schuiven. Op een ontspannen en gezellige manier laat Claartje je kennis maken met vijf Spaanse wijnen, van bubbelende Cava tot stevige Rioja. Je ontdekt al snel waarom je een wijn lekker vindt en waarom de ander niet. Erg leuk!

Bourgondisch genieten

Genieten staat voorop bij Claartje. Een proeverij in haar wijnlokaal gaat gepaard met heerlijke hapjes. Grote planken met Spaanse hammen, chorizo en pittige kazen. De wijnproeverij is een culinaire verwennerij, een feestje voor je tong!

Bezig...
Ga naar de website
Tip van Marleen!

De wijnproeverij van Blend and Bottled is erg leuk in combinatie met een stadstour van Brood en Tomaat. Een bijzondere kennismaking met de stad!Blend and Bottled Barcelona