Even geduld...

Vandaag was ik even te gast bij Camping ‘Bij ons in Groesbeek’. Wat een heerlijke plek! Echt een aanrader voor een paar dagen weg in eigen land! Het wordt nog moeilijk kiezen uit de bijzondere plekjes waar je in kunt logeren op deze kleinschalige camping!

‘Bij ons in Groesbeek’ heeft verschillende toffe logeerplekjes die je kunt huren voor een nachtje, weekendje weg of vakantie. Aan de rand van het veld staan twee grote tipi’s, compleet ingericht met goede bedden, een keukentje, zithoek. Midden op de camping staat de gezellige tweepersoons pipowagen, in frisse kleuren. De huiskar is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Favoriet is toch wel het tuinhuis, een hippe trekkershut, ingericht in natuurstijl! Vogeltjes en planten op het behang, vogelkooitjes, een uil, alles even leuk. Maar, misschien hebben we binnenkort een nieuwe favoriet. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw buitenhuis, geschikt voor 5 personen, in jachtstijl! Stoer, veel hout, natuur, geweien (?)… Wanneer de mannen Marco en Bjorn het ruwe werk af hebben, kunnen Natasja en Rita helemaal los gaan op de inrichting! Als het net zo leuk wordt als het Tuinhuisje, de Pipowagen, de Tipi’s en de Huiskar….

De camping ligt midden tussen de weilanden, aan de rand van Groesbeek vlakbij Duitsland. Bossen, de stad Nijmegen, de prachtige Ooijpolder, de heuvels van Berg en Dal… alles binnen handbereik. Geen zin om iets te ondernemen? De camping heeft verschillende relaxplekken met hangmat. De ultieme relaxplek vind je midden in de bloemenweide; de houtgestookte Dutch tub!

Dit bijzondere plekje met glamping komt zeker bij onze favorieten!

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: