Even geduld...
Schrijf een recensie
Erve Veldink
Fins Kota en boomhut
1 - 25 personen
vanaf € 45 per nacht

Origineel overnachten in de Achterhoek

Bij Erve Veldink overnacht je in een Finse Kota of boomhut, op het erf van een monumentale boerderij in de Achterhoek. Naast deze ecolodges zijn er een aantal boerderijappartementen, waar je een individuele retraite kunt doen of gewoon lekker kunt vertoeven.

Je kunt de boom in

De boomhut, ook wel droomhut, is een fijne plek om te overnachten. Hoog in de bomen kun je heerlijk dromen. De boomhut beschikt over een terras, waarvan je uitkijkt over het erf en de groene omgeving. De kippen, eenden en pauwen scharrelen onderaan de boom. De hut is eenvoudig ingericht met een zitje en bedstede. De sanitaire voorzieningen en keuken vind je in de boerderij.   

Finse Kota

De ecologische Finse Kota is een knus houten huisje, heel geschikt voor een retraite. In de Kota bevinden zich twee slaapbanken met matrasje en zachte rendierhuiden, een houtkachel, een zitje en eettafel. Er is zowel in de boomhut als Kota electriciteit aanwezig. Voor de maaltijden kun je gebruik maken van de gezamenlijke keuken in de boerderij.

In de natuur

Erve Veldink ligt midden in een prachtig wandel- en fietsgebied, er ligt een bos vlak achter de boerderij. Het erf is de ideale locatie om weer even helemaal tot jezelf te komen, te ontspannen en te bezinnen. Een bijzondere plek voor de echte (buiten)liefhebbers!

En verder…

Naast overnachten zijn er mogelijkheden voor meditatie, retraite, verschillende behandelingen, biologisch-vegetarische maaltijden en gezellige aanschuifmaaltijden.

Bezig...
Ga naar de website
Ook voor groepen

Naast de boomhut en de Kota zijn er ook appartementjes en een groepsruimte op het erf aanwezig.Erve Veldink 7273 SR Haarlo

Thema's uit dit plekje