Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Hayemaheerd
Slapen in het stro of de huifkar
2 - 40 personen
vanaf € 90 per nacht

Origineel overnachten in Groningen

Slapen in het stro bij de Hayema Heerd in Groningen is een bijzondere ervaring, voor jong & oud! Je kunt overnachten op de Hooizolder, in het Strokasteel of in een echte Stro-iglo, een uniek concept in Nederland. Liever iets totaal anders, kies voor een van de huifkarren. Bij de Hayema Heerd in Groningen staan drie huifkarren klaar voor een bijzondere overnachting.

Strokasteel, Stro-iglo of Hooizolder

Hoewel je misschien gelijk denkt dat slapen in het stro kriebelt, is niets minder waar! Bij het Stro-hotel slaap je in een groot bed, op een dik pak stro met daarop een comfortabel matras en heerlijk beddengoed, helemaal in stijl. Onder een klamboe, het lijkt net of je in je eigen tent slaapt… heel romantisch! Het bed ligt zo lekker dat je ’s ochtends heel lang wilt blijven liggen. In de winter is het heerlijk warm, het stro absorbeert de warmte en weerkaatst het en in de zomer lekker koel.

De Stro-iglo is een uniek ontwerp van de Hayema Heerd en staat midden in de weilanden. Omringd door stro slaap je met boven je een glazen koepel. Vanuit je bed staar je naar de sterren… Ook overnachten in het Strokasteel is een unieke ervaring. De Hooizolder met de gezellige bedstedes is een leuke & gezellige locatie voor groepen (vanaf 6 personen).

Op vakantie in de huifkar?

De Hayema Heerd heeft verschillende huifkarren, voor twee, drie en vier personen. Ze staan op een mooie beschutte plek op de boerderijcamping. Zie je het al voor je: na een nacht onder een heerlijk dekbed en mooie dekens met westernprint ontwaken met een eindeloos uitzicht over de weilanden…

Vanaf het voorjaar tot en met oktober staan de huifkarren buiten. Als je met een groep komt, worden ze bij elkaar geplaatst. Gezellig met picknicktafels en een vuurschaal als centraal middelpunt. Tijdens de wintermaanden staan de huifkarren op het ‘strand’, in de Barn & Beach, een vrolijk ingerichte schuur met als thema strand. Ook hier hoort een vuurtje stoken tot de mogelijkheden. Uniek of niet?!

En het kan nog mooier! Ga met de huifkar op expeditie en logeer ver weg van de drukte op een unieke locatie, op het land van een boer.

De leukste activiteiten

Kinderen vinden op de Hayema Heerd een paradijs! Met een vlot over het water, per touw een brede sloot oversteken, trampoline springen en een stoer speeltoestel. Hou je van spanning & avontuur, vraag dan eens aan Wil & Hans naar het rode deurtje…

Er is zoveel leuks te doen op de boerderij en in de omgeving. Wat dacht je van een Boer’n Business Inboeringscursus, of arrangement ‘Op Goed Geluk’; een verrassingsactiviteit. Iets meer van de omgeving zien? Ga op safari in N.P. Lauwersmeer, spring op de fiets of rijd naar zee op een half uurtje afstand.

Kom je met je liefde, met het gezin of met een groep? Meer dan welkom!

Voor groepen

De Hooizolder met de verschillende bedstedes is een leuke en originele locatie voor een groepsverblijf.Hayemaheerd Jensemaweg 3 Oldehove

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: