Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
El Molino Santisteban
B&B / Rural hotel
2 - 15 personen
vanaf € 80 per nacht

Kleinschalig hotel in Andalusië

El Molino Santisteban is een kleinschalig hotel in Andalusië, waar je je meteen thuisvoelt. Het is een bijzonder complex, een verbouwde watermolen met mooie kamers, terrassen en een zwembad temidden van sinaasappel- en olijfboomgaarden, in een prachtige bergachtige omgeving en aan een rivier. Het stromende water is altijd zachtjes aanwezig.

Kindvriendelijk paradijs

El Molino Santisteban ligt op een kleine 45 minuten van het vliegveld van Málaga en 25 minuten van de stranden van Marbella. Een uniek hotel met een bijzondere formule. Privacy en persoonlijke aandacht zijn vanzelfsprekend, maar ook de ongedwongen sfeer en de vrijheid dragen bij aan een onvergetelijke vakantie in Spanje. De gastvrijheid van Madeline en Gerard is recht vanuit het hart. Zowel ouders als kinderen vinden hier een paradijs! Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en de samenstelling van het gezin boek je bij El Molino een grote kamer (met extra bed/babybedje of bedbank) of een grote kamer en een aangrenzende/tegenoverliggende kleine kamer (met evt. extra bed). Madeline en Gerard denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Kinderen vermaken zich aan de rivier, in de boomhut, op de trampoline, in het zwembad en vooral met elkaar. Het cliché gaat hier zeker op; kinderen vakantie, ouders ook! Genieten met een wijntje op het terras, terwijl Madeline voor je kookt! Er wordt op verzoek dagelijks gekookt (culinaire hoogstandjes) en voor kinderen kan een speciaal menu gemaakt worden. Als gast kun je ook gebruik maken van de gemeenschappelijke gastenkeuken, ideaal om zelf een keer iets klaar te maken.

Actieve of cultuur vakantie?

Je kunt je goed vermaken bij El Molino, maar ook de omgeving biedt volop mogelijkheden. Madeline en Gerard staan altijd voor je klaar, weten veel van de omgeving en hebben allemaal goede tips. Bezoek de mooie steden Ronda, Málaga en Granada, de witte dorpen van Andalusië of de stranden van Marbella. Liever wandelen, fietsen of paardrijden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

P.S. Het hotel is ook af te huren voor groepen!

Bezig...
Ga naar de website


El Molino Santisteban Ctra. A-366, km 50-51 29108 Guaro Málaga

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: