Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Hotel Nimma
Hip hotel
1 - 4 personen
vanaf € 55 per nacht
Ga naar de website

Hip hotel in Nijmegen

Hotel Nimma ligt buiten het centrum van Nijmegen, in een van de meest creatieve wijken van de stad. Een hip hotel waar iedereen zich thuisvoelt, van zakenreiziger tot student.

Meer dan alleen een hotel

Nimma (zoals studenten Nijmegen noemen) is gevestigd in een voormalig kantoor- en kraakpand. Van buiten niet erg charmant, maar stap je over de drempel dan ben je verkocht. Grote planten in de lobby, mooie meubels en een opvallende receptie. Het hotel heeft slechts 27 kamers, waarvan een aantal familiekamers en kleine appartementen. In de kamers is de uitstraling van het kantoorpand niet helemaal onzichtbaar, maar er staan goede bedden, je hebt een eigen douche, WiFi en grote flatscreen. Nimma wil meer zijn dan alleen een hotel en dat lukt goed. De benedenverdieping met de mooie lounge en het industriële restaurant met de keuken in een container is een gezellige ontmoetingsplek.

Een stedentrip Nijmegen?

Het hotel is een goede uitvalsbasis voor je stedentrip naar Nijmegen. Het ligt dan wel niet in het centrum, maar wel bij het terrein van de Honig fabriek met creatieve en culinaire hotspots als de Meesterproef en De Vasim, een culturele broedplaats. En op de fiets ben je zo in de stad.

Lees ook deze 10 redenen om een stedentrip naar Nijmegen te boeken.

Ga naar de website


Hotel Nimma Weurtseweg 478, 6541 BE Nijmegen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: