Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Huisje op het strand
Naar het strand gaan is voor velen toch wel het ultieme vakantiegevoel. Het is alleen zo jammer als je dagje aan het strand begint met lange files of parkeerproblemen. Maar dat hoeft niet! Er zijn speciale strandhuisjes waar je direct op het strand verblijft. In zo’n huisje op het strand beleef je de ultieme droomvakantie. Droom je even mee?

Strandhuisjes zijn klein maar fijn

Erg groot zijn strandhuisjes meestal niet. Maar wat zijn ze slim gebouwd! Net als strandpaviljoens worden ze vaak aan het begin van elk seizoen opnieuw opgebouwd. Dankzij grote ramen richting de branding kijk je voortdurend uit over zee. Voor optimale privacy zijn de zijkanten meestal beschut, zodat je niet eens in de gaten hebt dat naast jou nog een strandhuisje staat.

Strandhuisje

De romantiek van een huisje aan het strand

Zo’n huisje op het strand is natuurlijk superromantisch. Jullie strandwandeling begint direct voor de deur en samen van de zonsondergang genieten kan gewoon vanaf jullie terras. Met een beetje geluk vind je op loopafstand leuke strandtentjes om gezellig uit eten te gaan of nog even een drankje te doen.

Strandhuisjes Den Haag.

Genieten met het hele gezin

Maar ook met kinderen is een strandhuisje op en top genieten. Urenlang kunnen ze bezig zijn met zandkastelen bouwen, steentjes keilen, krabbetjes en schelpen zoeken en pootjebaden. En wanneer heb jij voor het laatst een vlieger opgelaten? Met al die uitnodigende avonturen buiten hoef je tijdens een strandvakantie echt niet bang te zijn dat je kinderen niet achter de tv of tablet vandaan komen. En wat zullen ze lekker slapen van al die zeelucht…

Spelen op het strand bij Den Haag.

Vroeg boeken!

Strandhuisjes zijn op steeds meer plekken te vinden, maar zijn vaak wel lang van tevoren volgeboekt. Wacht dus niet te lang met het boeken van jouw ideale huisje op het strand. Om je te helpen, hebben we wat mogelijke slaapstrandhuisjes voor jouw droomvakantie bij elkaar gezet. Waar ga jij van het strand genieten?

HaagseStrandhuisjes