Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Strandhuisje Groede
Strandhuisjes
2 - 6 personen
vanaf € 690 per midweek

Slapen aan zee

Op het strand van Groede in Zeeland staan bijzondere Strandslaaphuisjes, ookwel Panoramahuisjes. De strandhuisjes in Zeeuws-Vlaanderen liggen aan één van de schoonste stranden van Nederland. Voor een heerlijke vakantie aan zee!

Een uniek ontwerp

Slapen op het strand is populair. Op meerdere stranden aan de Nederlandse kust vind je strandslaaphuisjes. De huisjes van strandcamping Groede zijn uniek, anders dan anders. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen. De vorm is abstract en door de grote glazen geven heb je een panoramisch uitzicht rondom.

Ultieme strandbeleving

Elk strandslaaphuisje heeft een Zeeuws strandthema met een eigen kleur, naam en bijpassende grote foto. De grote ramen bieden je een geweldig uitzicht op het strand, de Noordzee én het indrukwekkende scheepvaartverkeer op de Westerschelde. De huisjes zijn geschikt voor 6 personen, waarvan 4 volwassenen. In sommige huisjes mag de hond mee. Er is een bijzonder skybed aanwezig. Vanuit je hoge bed kijk je uit op zee. Een slaapbank, kamer met stapelbed, volledig ingerichte keuken, douche & toilet, eettafel, WiFi & tablet en strandstoelen zorgen er voor dat je alleen maar hoeft te genieten.

Slaap jij in huisje krab, boei of haaientand?

LET OP!

Vroeg boeken is noodzakelijk!Strandhuisje Groede Zeeweg 1 4503 PA Groede

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: