Even geduld...

Op zoek naar een leuke camping in Nederland? Bekijk onze impressie van Camping Bij Ons in Groesbeek en ga! We sliepen een nachtje in een van de veldkamers, een 4-persoons glamping accommodatie. Hij staat pal aan de beek en heeft een fantastisch uitzicht over de weilanden. Van binnen is ie origineel, verrassend ruim en comfortabel. Zoveel toffe details, kijk je even mee?

Camping Bij Ons in Groesbeek heeft 2 veldkamers staan. Daarnaast is er nog zoveel meer leuks. Toffe tipitenten, een coole dome, een knusse pipowagen, belltenten, een huisgemaakte jachthut… of kom met je eigen kampeeruitrusting kamperen aan de beek!

Relaxen doe je in een van de hangmatten, die verspreid over het campingterrein hangen. Of zoek een plekje in de Stubli, de gezellige gemeenschappelijke ruimte waar je 's ochtends warme broodjes ophaalt, een lekkere cappuccino drinkt, een krantje leest of op een koude avond bij de kachel kruipt. 

QWFuc2NodWlmdGFmZWwgQmlqIG9ucyBpbiBHcm9lc2JlZWs=R2VoZWltcGplIEJpaiBvbnMgaW4gR3JvZXNiZWVr

Het nieuwe sanitairgebouw maakt het feest compleet! Niet alleen mooi om te zien, ook fijn, met vloerverwarming! Zelfs afwassen is hier geen straf…

Alsof dit nog niet genoeg is, organiseren Marco, Natasja, Rita en Bjorn ook regelmatig een aanschuiftafel en op vrijdagavond pizza-avond! Moet ik je nog meer vertellen? 

Praktische informatie:

Wat: Camping Bij Ons
Waar: in Groesbeek
Vanaf: € 21,50 per nacht / 2 personen incl. kampeermiddel
Honden welkom (niet in de glamping accommodaties)

Meer leuke campings: de leukste campings van Nederland.