Even geduld...

Wat moet het heerlijk zijn om aan zee te wonen. De deur uit te lopen en gelijk de bossen en duinen in te wandelen. Op elk moment op je fiets kunnen stappen en in een paar minuten op het strand staan. Je hoofd leeg laten waaien tijdens een flinke storm, de zon in de zee zien zakken, genieten van de zomerse sfeer bij een hippe strandtent.

Ramona en Marcel wonen in een prachtig koetshuis tussen Bergen en Schoorl in, met de zee op fietsafstand. Het historische huis delen ze graag met anderen in de vorm van een bed & breakfast. Door de warme sfeer en de gastvrijheid van Ramona ervaar je gelijk een gevoel van thuis. Door alle luxe en faciliteiten lijkt het alsof je in een sterrenhotel verblijft.

Romantiek aan zee

B&B Koetshuis34 heeft vijf gastenkamers. Welke je kiest maakt niet uit, alle kamers zijn sfeervol, mooi ingericht en comfortabel. Mijn favoriet is de romantische kamer, grenzend aan de ruime tuin. Door de warme houten vloer, de kaarsen en de kussens ademt alles romantiek uit. Zelfs een hemelbed en bubbelbad ontbreken niet. Maar ook de authentieke kamers en de Japanse kamer laten zien dat stijlvolle luxe en een gezellige, huiselijke sfeer prima samengaan. Het koetshuis heeft gratis fietsen voor een bezoek aan het strand of een tochtje naar het beroemde Schoorlse klimduin.

Voordat je naar het strand vertrekt voor een stevige wandeling of fietstocht, wacht een overheerlijk ontbijt op je in de zonnige serre. Een grote verrassing! Verse bloemen in de vaas, een krant en allemaal verse producten uit de omgeving. Elke dag anders. Niet voor niets schrijft een van de gasten in het gastenboek: ‘Wat een verwennerij, dit is echt een ontdekking aan zee!’

* Permanent gesloten *