Even geduld...

Eigenlijk is niets zo mooi als de overgang van de seizoenen. De herfst is mijn favoriete seizoen! Ik hou van de vallende bladeren, kastanjes en boswandelingen in deze tijd van het jaar. Nergens ben je je meer bewust van het intreden van de herfst dan in het bos. De paddenstoelen die verschijnen, dauw in de ochtend, flarden van mist en de eerste tekenen van het verkleuren van de bladeren. Bij deze drie cabins, stuk voor stuk uniek, beleef je de natuur optimaal.

Tip 1:  Kies voor luxe in een Cuber Suite

Ga bijvoorbeeld voor deze super-de-luxe suite middenin in de natuur op de Veluwe. Met uitzicht vanuit je bed en douchen onder een glazen dak, beleef je het ultieme buitengevoel. Daarnaast is de volledige Cuber outdoor suite met een app te besturen. Je kunt contactloos inchecken, de verlichting aandoen, de airconditioning bedienen en de gordijnen openen. Ideaal en mega luxe.

Tip 2: Kies voor een magische overnachting bij Cabin ANNA

Wil jij MAGISCH verblijven onder de sterrenhemel? Dan is deze Cabin ANNA in het oergebied de Maashorst in Brabant helemaal wat voor jou. Je slaapt, kookt en leeft middenin de natuur. Je zult sprakeloos zijn bij het zien van deze loft. Alle huisjes hebben een comfortabel tweepersoonsbed, een kleine keuken, een douche, toilet en een ligbad in de vloer, JA ECHT.

Door het uitschuifbare houten huis kun je, als het weer het toelaat, heerlijk overnachten onder de sterrenhemel. Zo beleef je het heerlijke herfstgevoel.

Tip 3: Ontdek het woud vanuit Forest Cabins Beekhuizen

In het Veluwse Beekhuizen, aan de voet van de Posbank, liggen middenin het bos/woud Forest Cabins waar je in stijl in de natuur kunt verblijven. Alle huisjes hebben hun eigen unieke ontwerp en zijn zo opgesteld dat je maximale privacy hebt. Door de grote ramen en het kleurgebruik in de cabins ervaar je de herfst optimaal.

Hoe je de herfst hier op zijn best meemaakt? Je loopt zo via de openslaande deuren de prachtige veranda op. Neem plaats in schommelstoel waar je uren kunt staren naar het groen en hopen op een wild zwijn dat de grond los komt wroeten.

Zie jij jezelf al helemaal genieten van de natuur in één van deze prachtige huisjes?

Bekijk de uitzending bij Koffietijd

Ontdek ook deze plekjes: