Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
‘t Hofhuysje
2-persoons vakantiehuis
1 - 2 personen
vanaf € 250 per weekend

Luxe vakantiewoning in Franeker

’t Hofhuysje is een luxe vakantiewoning voor 2 personen, midden in het Friese elfstedenstadje Franeker. Luxe, comfortabel en mooi gelegen. Een heerlijke plek voor een paar (romantische) dagen samen.

Perfect hideaway voor twee

’t Hofhuysje ligt in de oude binnenstad. Authentiek van buiten, strak en modern van binnen. Overal is aan gedacht! Dikke, zachte handdoeken, een Finse sauna, een woonkamer met DVD/CD speler en een stapel leuke films & cd’s, een volledig uitgeruste keuken met Nespresso en filterkoffieapparaat, een wasmachine & droger, een BBQ in de heerlijke patiotuin en lekkere luie stoelen. Het slaapvertrek op de eerste verdieping is prachtig! Een bad op pootjes, opgemaakte bedden en tijdens een zwoele zomernacht kun je onder de sterrenhemel slapen… Hoe romantisch en comfortabel wil je het hebben?

Tussen de elf steden

’t Hofhuysje is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de Friese elf steden, een tocht over de Wadden of naar de Waddeneilanden of een bezoek aan Leeuwarden. Ook Franeker is een bezoek meer dan waard. Het historische centrum is sfeervol en gezellig, met terrasjes, restaurantjes, het Planetarium, het Bolwerk met gezellige theehuisjes, het beroemde Elfstedenbruggetje en mooie grachtjes. Even niets doen? Geniet in de patiotuin op de ligstoelen of maak gebruik van de sauna.

Bezig...
Ga naar de website


‘t Hofhuysje Hofstraat Franeker

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: