Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Green Escape Zuid-Zweden
4-persoons vakantiehuisje
1 - 4 personen
vanaf € 350 per week
Ga naar de website

Tiny House nabij Kristianstad

De Green Escape is een modern vakantiehuis, een tiny house in de heuvels van Zuid-Zweden. Klein, maar heel fijn en praktisch ingericht, met plek voor 4 personen.

Een vakantiehuis in de natuur

Het vakantiehuisje ligt in een oude boomgaard en is slechts 40m2. Door de grote raampartij en het hoge plafond voelt de woning alles behalve klein. Voor de grote ramen vind je een brede vensterbank, een heerlijke plek om urenlang over het meer en de heuvels te staren. Er is plaats voor vier personen in de Green Escape. De slaapkamer boven biedt je een fantastisch uitzicht. Naast het bed staan ook een paar ligstoelen, waar je het met gemak een paar uur volhoudt. Goed boek erbij en genieten maar. Er is een moderne badkamer met douche en toilet, de keuken is volledig uitgerust. Bij mooi weer is het terras met eettafel en loungehoek de perfecte plek of kies je voor de hangmat tussen de appelbomen. Een dag in de buitenlucht sluit je af met buiten koken, in de driepoot boven het vuur, met groente uit de kleine moestuin.

Een vakantie in Zweden

Je vult je dagen hier eenvoudig met genieten van het uitzicht, bungelen in de hangmat, met de kano het meer op, per bootje op zoek gaan naar verlaten strandjes, kampvuurtjes maken en zwemmen. Vergeet voor even de rest van de wereld…

Ga naar de website


Green Escape Zuid-Zweden Vånga

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: