Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Tenuta Tredici Ulivi
Tendi safaritenten Italië
1 - 6 personen
vanaf € 496 per week
Ga naar de website

Camping in Le Marche

Tenuta Tredici Ulivi is een kleine, ruim opgezette camping in de Italiaanse streek Le Marche. Op het terrein staan compleet ingerichte safaritenten van Tendi. Je maakt hier kennis met het echte Italië, het plattelandsleven waar alles lekker rustig gaat. Niets moet, alles mag!

Luxe Tendi safaritenten

Voor de ultieme glamping beleving zijn de safaritenten van Tendi meer dan geschikt. De lodge tenten zijn ingericht met fijne bedden, een keukenblok, een veranda waar je gezellig kunt zitten en een barbecue. De kinderen zullen zich prima vermaken. Het zwembad, de speeltuin, trampoline, het volleybalveld en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes zorgen voor eindeloos vermaak! In het hoogseizoen kun je een aantal keer per week aanschuiven voor een lekkere maaltijd. Ook leuk: ’s middags is er een broodjes bar voor een lekkere lunch.

Vlakbij badplaats Senigallia

De camping ligt op 10 kilometer afstand van de badplaats Senigallia. Lange zandstranden, de heerlijke zee en een gezellige boulevard… Hier ervaar je het echte strandvakantiegevoel. Slenter door het historische centrum en breng een bezoek aan leuke boetiekjes, restaurants en barretjes. In de zomer tref je hier veel Italianen aan, het is dan ook de uitgewezen kans om je onder de locals te begeven. La vita è bella!

Ga naar de website


Tenuta Tredici Ulivi Strada Fabbrici e Ville 70/71 Loc. San Silvestro 60019 Senigallia

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: