Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
De Slaapfabriek
Groepsaccommodatie
2 - 24 personen
vanaf € 1600 per weekend

Een wereldse groepsaccommodatie bij de Veluwe

De Slaapfabriek is een comfortabele groepsaccommodatie in Teuge, gelegen tussen de steden Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Een perfecte uitvalsbasis voor je familieweekend of vriendenuitje.

Groepsaccommodatie met 12 slaapkamers

De Slaapfabriek heeft 12 ruime kamers, met in elke kamer een andere wereldstad als inspiratiebron. Marjo heeft samen met haar man de wereld rondgereisd en zich laten inspireren voor de inrichting van de kamers. De thema’s van de kamers zijn bestemmingen waar ze samen zijn geweest, of nog op hun wensenlijst hebben staan. Een weekendje New York? Een wijntje drinken in Zuid-Afrika? Onder de wol in Rome? Een nachtje naar Sydney of ontwaken in Los Angeles? Maak een reis rond de wereld zonder in het vliegtuig te stappen. Toch zin om te vliegen? Op het nabijgelegen vliegveld Teuge kun je een rondvlucht maken of parachute springen.

Geniet met volle Teuge(n) bij de Slaapfabriek

De Slaapfabriek is een heerlijke plek voor jong en oud. 12 Aparte slaapkamers met privé sanitair, een grote zonnige gemeenschappelijke ruimte, waar je samen ontbijt of bij de haard kruipt. een tuin met loungestoelen en eettafels. Ideaal voor een familie-uitje, vriendengroep, het vieren van oud&nieuw, een training of vergadering met overnachting. Samen op stap naar de Hanzestad Deventer, bewonder Paleis het Loo of ontdek de mooie natuur op de Veluwe.

Waar gaat jullie familie- /groepsreis naar toe?De Slaapfabriek De Zanden 47 7395 PA Teuge

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: