Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuis Helgenæs
8-persoons vakantiehuis bij zee
1 - 8 personen
vanaf € 460 per week

Vakantiehuis nabij Ebeltoft en Aarhus

Niet ver van het plaatsje Ebeltoft en de Deenste stad Aarhus ligt dit typisch Deense vakantiehuis, met plek voor acht personen. Door de ligging op het schiereiland Helgenæs is de zee altijd dichtbij, het huis ligt op slechts 800 meter van het strand (stenen). Water, rust en ruimte zijn de ingrediënten voor je vakantie in dit mooie huis.

Vakantiehuis in Oost-Jutland

In het vakantiehuis valt je direct de hoeveelheid licht op. Door de witte basis met zachte tinten en de grote raampartijen in de woonkamer heeft het huis een fijne, zonnige uitstraling. Wedden dat je bij binnenkomst eerst even het uitzicht over de glooiende heuvels bewondert?

De woon- /eetkamer is ruim en heeft een comfortabele zithoek en grote eettafel. De open keuken heeft alles wat je nodig hebt in je vakantie. Daarnaast vind je in huis een wasmachine en droger.

Er zijn vier slaapkamers in de vakantiewoning, waarvan twee met een tweepersoonsbed, een kamer met twee losse bedden en extra kamer met een slaapbank.

Bij het huis hoort een tuin van ruim 1200 m2. Aan het huis ligt een houten terras, aan de zijkant nog een apart terras.

Wat ga je doen op vakantie in Oost-Jutland?

Allereerst, genieten van de ruimte om je heen en het uitzicht. Vervolgens een wandeling maken vanuit je huis naar Sletterhage Fyr, de vuurtoren op het zuidelijkste puntje van het schiereiland. Een bezoek aan Ebeltoft mag uiteraard niet ontbreken en ook de Deense stad Aarhus is de moeite waard. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in natuurpark Mols Bjerge.

Bezig...
Ga naar de website


Vakantiehuis Helgenæs Skæsibakken 2, 8420 Knebel, Denemarken

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: