Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
Villa Veldzicht
XXL vakantiehuis
2 - 10 personen
vanaf € 400 per weekend

Logeren in luxe

Villa Veldzicht is een droomhuis, een luxe 10-persoons vakantiehuis. Stijlvol ingericht, voorzien van alle comfort en met alles wat je wenst op vakantie. En, nog net een beetje meer! Een hele fijne plek voor een gezellig en ongedwongen verblijf met familie en/of vrienden.

XXL vakantiehuis met veel extra’s

De eigenaresse van Villa Veldzicht, Liesbet, heeft een plek gecreëerd voor levensgenieters. Alleen het beste is goed genoeg voor haar gasten en dat blijkt duidelijk aan alles in huis. Een warm en persoonlijk onthaal, een eigentijds en smaakvol interieur, comfortabele Auping bedden met kraakvers linnengoed (ja, opgemaakte bedden!), alle slaapkamers een eigen badkamer (met inloopdouche of designbad) met luxe badproducten en zachte handdoeken, een gezellige leefkeuken met lange eettafel en een loungehoek op het terras met fantastisch uitzicht. Binnen & buiten ervaar je rust en ruimte.

Een van de X-tra’s is de ontspanningsruimte met een infraroodcabine (badjassen en hamamdoeken beschikbaar), een speelhoek, voetbaltafel en TV-hoek met surround systeem. Ideaal op een regenachtige dag of in de herfst en winter.

Hageland en Haspengouw vanuit Villa Veldzicht

Uren aan tafel, een spelletje spelen, met een wijntje genieten van het uitzicht en de zonsondergang… Willen jullie toch op pad? Wandelingen starten vanaf de voordeur en de Hagelandse heuvels bieden genoeg variatie voor fietsers. In het voorjaar is het bijzonder mooi in Haspengouw met alle bloesems. Maar ook de leuke stad Leuven, waar we fan van zijn, ligt binnen bereik.

Verzamel vrienden en familie en kom XXL genieten!

(De prachtige foto’s zijn gemaakt door Claude Smekens)

Bezig...
Ga naar de website


Villa Veldzicht Solveldweg 9 B-3384 Attenrode

Thema's uit dit plekje